Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat la 9 luni de la divorț. Andreea Mantea i-a dat de gol: ”Mai stai și tu pe acasă ca să nu vă despărțiți”

Publicat pe

Fac ce fac și tot împreună ajung. Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat la doar nouă luni de la divorț. Andreea Mantea a fost cea care i-a dat de gol pe cei doi în emisiunea lui Teo Trandafir.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Andreea Mantea a spus în direct, că colegul ei, Mihai Mitoșeru s-a întors la femeia cu care avea o relație de 13 ani. Cei doi au divorțat în luna noiembrie a anului trecut, însă amândoi sufereau după decizia pe care au luat-o.

„Am înțeles că s-a împăcat cu soția. Felicitări! Mă bucur de tine, Mihai și mai stai și tu pe acasă ca să nu vă despărțiți', a spus mai în glumă mai în serios, Andreea Mantea. 

Citește și: Mihai Mitoșeru, „prins” între iubită și fosta soție! Ce a plănuit Noemi pentru a-l recuceri pe actor

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat la 9 luni, după ce au semnat actele de divorț la notar. Prezentatorul TV a suferit cumplit după separarea de soția lui, chiar dacă a mai încercat să aibă o altă relație și să își vindece rănile.

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat la notar

Cei doi au decis că cel mai potrivit este să pună punct căsniciei de 4 ani și relației de 13 ani. Noemi și Mihai Mitoșeru au semnat în noiembrie actele de divorț și s-au despărțit pe cale amiabilă la notar.

'Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simt! Am semnat actele! Sper sa fim Fericiți amândoi… separat!', spunea prezentatorul TV atunci.

Totul a început de la o ceartă, iar Noemi și-a luat o parte din haine și s-a mutat la mama ei. Acum, Noemi și Mihai Mitoșeru s-au împăcat și formează din nou un cuplu.

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat la 9 luni de la divorț. Andreea Mantea i-a dat de gol: 'Mai stai și tu pe acasă ca să nu vă despărțiți'Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat la 9 luni de la divorț. Andreea Mantea i-a dat de gol: 'Mai stai și tu pe acasă ca să nu vă despărțiți'

Citește și: Adevărul din spatele relației dintre Noemi și Mihai Mitoșeru. Mama prezentatorului rupe tăcerea: „Au fost puțin tulburi apele. L-a supărat pe Mihai pentru că…”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter