Mirabela Dauer a fost la un pas să-și piardă viața, în copilărie: „Era să mor înfiptă în țeapă. Făceam numai năzbâtii”

Publicat pe

Mirabela Dauer a fost la un pas să-și piardă viața, în copilărie. Mirabela Dauer își amintește, uneori cu nostalgie, alteori cu tristețe despre copilăria sa presărată cu amintiri frumoase, dar și mai puțin fericite. Cântăreața recunoaște că era un copil ștrengar, care nu se dădea înapoi de la boacăne de tot felul făcute părinților, iar una dintre ele era să-i aducă moartea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mirabela Dauer a fost la un pas să-și piardă viața, în copilărie. Ceea ce multă lume nu știe este faptul că artista a avut o viață destul de grea după ce tatăl ei a fost arestat, iar Mirabela și sora ei ramând în grija mamei și a unchiului lor. Artista recunoaște că nu condiția sociala a fost o problema în ce privește familia, ci greutățile din punct de vedere moral. Cu toate acestea, n-a uitat să fie copil.

Mirabela Dauer a fost la un pas să-și piardă viața, în copilărie: „Era să mor înfiptă în țeapă. Făceam numai năzbâtii'Mirabela Dauer a fost la un pas să-și piardă viața, în copilărie: „Era să mor înfiptă în țeapă. Făceam numai năzbâtii'

Mirabela Dauer a fost la un pas să-și piardă viața, în copilărie

I-am luat singura haina de blana a mamei. Pe vremuri oamenii puneau în beci lazi cu carotfi cu ceapa pentru iarna și eu am făcut o pozna și m-am ascuns în lada de cartofi și m-am învelit cu haina de blana.

Eram mica, fratele tatălui mai avea grija de noi cât a putut și el și făceam numai năzbâtii. Era să mor înfiptă în teapa la scoală. Jucam hoții și vardiștii, eram în Romania, eu nu am vrut niciodată să rămân în Israel și în nicio parte„, a spus foarte amuzata Mirabela Dauer pentru kanald.ro.

Mirabelei îi place foarte mult să își petreacă vacantele într-un singur loc, la soare, în Tenerife: „Mă mai duc în Israel din când în când. Nu am am mai fost de patru ani. Îmi mai place și Viena, am și o cafenea preferata. În America îmi place cel mai tare, tot de patru ani nu am mai fost. În Tenerife îmi mai place foarte mult, dar e scump”.

Tatăl Mirabelei Dauer a fost închis pe nedrept

Mirabela Dauer este de origine evreica, la fel că și familia din care provine, însă artista spune că nu s-ar întoarce în Israel decât în vizita, nu ar rămâne acolo, de aceea în urma cu mult timp, cântăreață și-a schimbat și religia din cea iudaica a trecut la creștinism.

Desi este o fire foarte joviala, Mirabelă evita să vorbească despre subiecte foarte sensibile cum ar fi părinții sau sora ei.

„De ce să vadă lumea ce simt eu și ce am eu. De ce să împovărez lumea. Lumea a venit să mă vadă așa cum sunt eu pe scena nu trebuie să îmi arat grijile. Am și eu. Sunt o buna actriță, de asta le ascund. Sunt mai buna că Shirley Maclaine”, spunea Mirabela Dauer la Kanal D acum ceva timp.

De multe ori ezita să vorbească despre ele sau povestește pe scurt pentru a nu i se împrospătă memoria cu tragicele evenimente care i-au marcat destinul.

Citește și: Anamaria Prodan, reacție dură după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul:’Cu ochii rupți, bătut de nevastă…’

Citește și: Adelina Pestrițu, prima reacție după arestarea nașului ei pentru trafic de droguri:„Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede

„Cea mai mare nenorocire din viața mea a fost lipsa tatălui meu'

Mirabela Dauer a îndurat sărăcie și lipsuri, dar cea mai mare durere a fost absența tatălui ei, care a fost ridicat într-o noapte de securiști și aruncat în temnițele comuniste aproape 11 ani. Apoi, s-a constatat că a fost vorba de o eroare judiciară.

'Cea mai mare nenorocire din viața mea a fost lipsa tatălui meu la vârsta la care aveam cea mai mare nevoie de el. Când a venit acasă tata era iarnă, iar eu nu aveam paltonaș. Când a văzut, mi-a făcut mie hăinuță din uniforma lui kaki de deținut', povestea Mirabela, în urmă cu ceva timp.

„Nu am avut o copilărie frumoasa, nu din cauza părinților, au fost superbi și nu din cauza mediului social. Tăticul meu a fost închis pe nedrept și mama mea s-a luptat cu morile de vânt că să ne tina pe mine și pe sora-mea.

Nu vorbesc. Pe mine și pe sora mea nu prea ne-au unit multe, ea e mai mare decât mine, este în Israel. Suntem doua firi total diferite, suntem Cerul și Pământul, a mai dezvăluit Mirabela în trecut.

Tatăl Mirabelei Dauer a paralizat când artistei i-a fost luat copilul

Mirabela s-a măritat de tânără, la doar 18 ani, însă căsnicia cu Willi Dauer a durat puțin. A rămas cu numele de la primul soț și cu amintiri dureroase de la cel de-al doilea, fostul regizor de la TVR, Traian Popovici. Interpreta s-a plâns de bătăi crunte, cu fierul de călcat, și de amenințări cu moartea.

La divorț, băiatul lor, Nanu, născut la câteva zile după cutremurul din 1977, a fost încredințat tatălui, iar Mirabela i-a plătit pensie alimentară până la 18 ani. Este drama vieții ei pentru că relația cu fiul ei a rămas rece de atunci.

Traian Popovici a convins instanța, cu martori la proces, că și-a prins soția că îl înșela cu un chitarist, la un concert susținut la mare. Iar astfel, băiețelul de doi ani a fost lăsat în grija tatălui.

'Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristrețe a adunat în el… S-a întors cu fața la perete și a murit', spunea Mirabela Dauer într-un interviu mai vechi.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter