Mitică Popescu îndură frigul în casă, la 86 de ani, din cauza unor probleme cu furnizarea de gaze: ”Mai pun pe mine o vestuță, o geacă”

Publicat pe

Mitică Popescu îndură frigul în casă, la 86 de ani, din cauza unor probleme cu furnizarea de gaze. Celebrul actor este la curent cu toate noutățile, inclusiv cu scumpirile în ceea ce ține de facturile la energie electrică, cât și la gaze. Încă de când a venit iarna, a pornit căldura, moment în care a constatat că nu se încălzește casa. Le-a oprit imediat, sperând să se remedieze problema, astfel că acum face frigul și pune geci pe el pentru a nu îngheța. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La cei 86 de ani pe care-i are, Mitică Popescu a ajuns să facă frigul în propria casă. Celebrul actor are o sobă pe gaze de mai mulți ani. Până acum nu a întâmpinat-o vreo problemă, însă anul acesta a sesizat că flacăra nu mai este intensă și albastră ca în trecut. De părere că este mai mult aer, decât gaz, maestrul cinematografiei românești, a oprit alimentarea de căldură.

Mitică Popescu îndură frigul în casă, la 86 de ani, din cauza unor probleme cu furnizarea de gaze: 'Mai pun pe mine o vestuță, o geacă'Mitică Popescu îndură frigul în casă, la 86 de ani, din cauza unor probleme cu furnizarea de gaze: 'Mai pun pe mine o vestuță, o geacă'

Umblă prin casă cu veste, geci și doarme cu mai multe pături pe el, doar pentru a nu îngheța în casă. Mitică Popescu speră să se rezolve problema cât mai repede, însă totuși persistă de ceva timp. Gândul care-l frământă acum nu este doar să aibă căldură cât mai repede, ci și să nu plătească mult, la sfârșit de lună, când vine scadența, dacă tot umblă prin casă înfofolit.

Citește și: Ce pensie are Mitică Popescu, după 53 de ani de muncă:”N-am ajuns la sapă de lemn”

Citește și: Cu ce se ocupă Mitică Popescu la 85 de ani, după ce s-a retras din teatru:”N-am mai vrut să urc pe scenă”

Citește și: Alin, după ce a fost eliminat de la „Casa Iubirii':„Nu mă așteptam. Mă simțeam devastat'

Citește și: Noi detalii despre boala rară pe care o are Celine Dion:”Totul s-a schimbat după moartea soțului ei”

Mitică Popescu îndură frigul în casă, la 86 de ani, din cauza unor probleme cu furnizarea de gaze

Mitică Popescu a povestit că a sesizat două nereguli în momentul în care a pornit căldura. Trebuia să se încălzească repede în casă, însă în zadar, ceea ce l-a determinat pe actor să oprească alimentarea. Acum, până când o să se rezolve problema, tot ceea ce își dorește este ca factura de la gaze să nu fie una mare, mai ales că nu a apucat să încălzească aproape deloc casa. Totuși, ținând cont de scumpirile din ultima vreme, se așteaptă la orice.

'Nu au presiune gazele, cred că bagă mult aer. Am impresia că nu e flacăra aceea albastră, cum era pe vremuri. E cam roșie, semn că bagă aer. În plus, nici putere calorică nu mai are. Nu se încălzește deloc în casă. Eu nu am calorifere. Am sobă de teracotă pe gaze. Deocamdată, nu știu cât o să plătesc. Aștept factura!', a declarat Mitică Popescu pentru Impact.ro.

Mitică Popescu: 'Mai pun o geacă, o vestuță'

Temperaturile de afară nu mai sunt deloc unele blânde. Dacă zilele trecute soarele și-a mai tot făcut apariția pe cer, în perioada următoare meteorologii anunță ger cumplit în aproape toată țara. Vestea nu este una bună pentru Mitică Popescu, care acum se încălzește doar prin mai multe straturi de haine și mai multe pături atunci când se pune în pat.

'Ca să mă mai încălzesc mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit. Am muncit în viață și în frig', a continuat Mitică Popescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Actorul își gestionează cu mare atenție banii

Celebrul actor nu are o pensie mică, însă nici una mare. Consideră că este potrivită, iar banii pe care-i primește pe urma activității sale de-a lungul anilor îi suplimentează din din drepturile de difuzare, dar și din colaborarea cu TVR 2, unde este gazda emisiunii de reportaje 'D-ale lui Mitică!'.

Totuși, trebuie să aibă mare grijă cum îi gestionează. Acesta are pe lista facturile la gaz, energie electrică și multe altele. Mai mult decât atât, trebuie să își cumpere și mâncare, dar mai ales medicamentele pe care le ia cu precizie lună de lună.

Mitică Popescu, pe lista celor neinvitați la filmările pentru Revelion

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că au început deja filmările pentru seara de Revelion. Numroase nume mari au fost puse pe lista de invitați, însă nu și Mitică Popescu. Ani la rând a făcut parte din cei care au înveselit pe toată lumea în noaptea dintre ani, însă de data aceasta nu a fost invitat pentru a participa alături de alți colegi de breaslă.

'Deocamdată, nu știu ce se întâmplă cu Revelionul, nu am filmat nimic, cred că mai bagă emisiuni din acelea, vechi, din arhivă. Nu m-a chemat nimeni, vom vedea.', a mai spus Mitică Popescu pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter