Motivul despărțirii dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran: ”Ea nu este fericită, eu am fost fericirea ei”

Publicat pe

Care este motivul despărțirii dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran. Vedeta și tatăl fiicei sale au ales să meargă fiecare pe drumul său. La scurt timp de la separare însă, Alex Dobrescu și-a și găsit liniștea în brațele unei tinere de 21 de ani. Ei bine însă, frumoasa blondină se preocupă de creșterea fiicei sale și nu de domeniul amoros. Iată care a fost, de fapt, motivul care i-a adus în acest punct.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Dobrescu a susținut recent primul interviu alături de noua lui iubită. Și-a asumat pe deplin relația cu Diana, tânăra de 21 de ani, însă cu toate astea a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Cristina Cioran. Iată ce spune despre mama copilului său după despărțire, dar și care este motivul despărțirii.

Motivul despărțirii dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran: 'Ea nu este fericită, eu am fost fericirea ei'Motivul despărțirii dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran: 'Ea nu este fericită, eu am fost fericirea ei'

Alex Dobrescu a vorbit fără perdea și a spus clar care este motivul separării dintre el și Cristina Cioran. Ba mai mult decât atât, a explicat că el chiar voia să facă nunta cu ea și să fie o familie în adevăratul sens al cuvântuli. Problemele însă și-au făcut simțită prezența, astfel că au ajuns să nu-și mai vorbească.

Citește și: Cristina Cioran, mesaj controversat după despărțirea de Alex Dobrescu:'Pe cine nu lași să moară…'

Citește și: Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu, tatăl copilului ei, s-a afișat cu noua iubită:”O poveste care s-a închis…”

Citește și: Soția lui Nosfe refuză să-și facă o nouă relație, după moartea rapperului:”Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”

Citește și: Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican cu o altă artistă? Declarațiile neaștepate ale saxofonistului:'Mai vreau și eu altceva'

Care este motivul despărțirii dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran

De mai bine de trei săptămâni, Alex Dobrescu și Cristina Cioran au luat o pauză în relația lor. Dacă inițial se gândeau să stea departe unul de altul o vreme de timp, mai apoi au ajuns să se despartă definitiv. În aceste momente, singurul lor lucru care-i mai leagă este fetița care o au împreună. Fostul vedetei a declarat că el chiar voia o nuntă și o familie adevărată cu ea, însă au constatat că nu ajuns niciodată la un numitor comun.

'Eu chiar am vrut să ne căsătorim (n.red Cristina Cioran), dar am văzut că suntem din dimensiuni diferite. Eu o s-o ajut pe ea și pe fiica mea, cum o ajut și pe fosta mea soție.', a declarat Alex Dobrescu la Antena Stars.

Alex Dobrescu: 'Ea nu este fericită, eu eram fericirea ei'

Alex Dobrescu își asumă rolul de tată, astfel că nu s-a sfiit și a declarat că o să aibă grijă de fiica pe care o au împreună. De asemenea, și-a propus să o ajute pe Cristina Cioran ori de câte ori are nevoie, la fel cum face cu fosta soție. Totuși, a ținut să precizeze însă că deși pozează într-o femeie fericită, vedeta, de fapt, nu este deloc bine fără el.

'Ea nu este fericită, eu am fost „fericirea” ei. A rezistat cu greu lângă mine doi ani în relație. Nu a plecat de lângă mine, a fost de comun acord.”, a mai spus Alex Dobrescu.

Alex Dobrescu și-a găsit liniștea în brațele Dianei, tânăra de 21 de ani

La scurt timp după despărțirea de Cristina Cioran, Alex Dobrescu s-a afișat în timp ce se săruta cu o brunetă misterioasă în lift. Ei bine, recent, cei doi și-au asumat relația. Mai concret, au povestit că s-au cunoscut recent, prin intermediul unui grup de prieteni, și că a fost dragoste la prima vedere între ei. Diana are vârsta de 21 de ani, este studentă și totodată makeup artist, fiind fascinată de creativitatea iubitului ei.

'Ne-am cunoscut acum o săptămână prin prisma unor prieteni și asta a fost. Fac 22 în scurt timp, Sunt studentă și make-up artist. Îmi place mult creativitatea lui și că vrea să facă ceva nou, ceva ce nu am mai văzut eu, cel puțin.”, a declarat Diana, noua iubită a lui Alex Dobrescu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter