Niculae Bădălău s-a distrat la ziua nepotului său, cu o zi înainte să fie reținut de DNA. Imagini de la petrecere

Publicat pe

Niculae Bădălău s-a distrat la ziua nepotului său, cu o zi înainte să fie reținut de DNA, într-un dosar de corupție. Mai multe imagini de la petrecere îl arată pe Niculae Bădălău zâmbind la fotografii, mândru că fiul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabriel Bădălău a împlinit opt ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Niculae Bădălău s-a distrat la ziua nepotului său, cu o zi înainte să fie reținut de DNA. Astăzi, Niculae Bădălău urmează să fie prezentat în fața Curții de Apel București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Fostul socru al Claudiei Pătrășcanu este acuzat de trafic de influență și dare de mită și, în prezent, a fost reținut pentru 24 de ore. 

Niculae Bădălău s-a distrat la ziua nepotului său, cu o zi înainte să fie reținut de DNA. Imagini de la petrecereNiculae Bădălău s-a distrat la ziua nepotului său, cu o zi înainte să fie reținut de DNA. Imagini de la petrecere

Niculae Bădălău s-a distrat la ziua nepotului său, cu o zi înainte să fie reținut de DNA

Sâmbătă, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au organizat o petrecere pentru fiul lor, Gabriel, cu ocazia împlinirii a 8 ani. Nelipsit de la petrecere, Niculae Bădălău, tatăl afaceristului, s-a bucurat pentru nepotul său, a zâmbit la fotografii și parcă nimic nu prevestea ce avea să se întâmple o zi mai târziu.

Pe rețelele de socializare, Gabi Bădălău a postat mai multe fotografii de la petrecerea fiului său. Micuțul Gabriel a fost în centrul atenției și s-a bucurat de un decor de poveste, cu baloane albastre și gri, iar tematica a fost GTA, celebrul joc iubit atât de copii, potrivit Click!.

În fotografiile de la ziua lui Gabriel apar Niculae Bădălău, soția acestuia, Rodica și Sabina, sora lui Gabi Bădălău.

La numai o zi de la petrecerea nepotului său, Niculae Bădălău a fost reținut de DNA într-un dosar de corupție.

De ce a fost reținut de DNA Niculae Bădălău

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând din 27 noiembrie, a lui Niculae Bădălău, la data faptelor consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi a României şi vicepreşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul aceleiaşi instituţii, pentru dare de mită, în formă continuată, şi trafic de influenţă, şi a unei persoane fizice, reprezentant al unei societăţi comerciale, pentru dare de mită, a anunţat, duminică seară, DNA.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, amenințată cu plângere penală de socru!Niculae Bădălău o acuză de violare de corespondență

Citește și:Claudia Pătrășcanu continuă atacul la adresa familiei Bădălău:sacoșe de bani, cămătari, furt de mașini

Citește și:Când începe „Survivor România’ 2023. Alex Delea:„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină’

„În datele de 09.08.2022 şi 19.11.2022, inculpatul Bădălău Niculae, în calitatea menţionată mai sus, i-ar fi pretins unui primar de comună să atribuie un contract privind «Reabilitare sistem de alimentare cu apă potabilă…», estimat la valoarea de 7.071.925 lei fără TVA, unei societăţi administrată de o rudă a acestuia, lăsând să se creadă că are influenţă asupra unei persoane din conducerea Companiei Naţionale de Investiţii (C.N.I.), pe care ar fi promis că o va determina să asigure finanţarea a două proiecte depuse la această instituţie de către primăria respectivă. În perioada 2021-2022, în contextul derulării unui contract pe care aceeaşi primărie îl avea încheiat cu aceeaşi societate comercială, privind «Înfiinţare reţea de alimentare cu apă …», inculpatul Bădălău Niculae, prin intermediul celeilalte persoane cercetate în prezenta cauză, i-ar fi oferit edilului mai multe sume de bani pentru ca în schimb acesta să efectueze în continuare plăţile către firma respectivă, chiar şi pentru lucrări neconforme', au susţinut procurorii, în ordonanţă.

Conform sursei citate, în acelaşi context, după ce, în 19 noiembrie 2022, Bădălău i-ar fi promis primarului remiterea a 7% din valoarea contractului menţionat (4.903.959,97 lei fără TVA), dar şi dintr-un viitor contract a cărui atribuire urmărea să o obţină pentru aceeaşi firmă de la primăria respectivă, în 25 noiembrie 2022, prin intermediul aceluiaşi om de afaceri, i-ar fi remis edilului 35.000 lei, reprezentând o parte din suma de bani promisă.

În total, inculpatul Bădălău Niculae i-ar fi promis primarului suma totală de 170.000 euro, ce reprezintă 7% din valoarea celor două contracte.

La sediul DNA a venit și Gabi Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău. În sediul DNA a intrat, la un moment dat, și celebrul avocat Florian Șurghie.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter