De ce nu s-a dus Nicoleta Voicu la nunta fiului ei: "Nu îl iert, a greșit!". De la ce a pornit scandalul

Publicat pe

Nicoleta Voicu nu s-a dus la nunta fiului său și nici nu mai vorbește cu acesta, după ce, spune cântăreața de muzică populară, Vicențiu a greșit foarte mult și ea nu îl iartă. Totul a pornit de la o postare de pe Facebook, publicată de cântăreață pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu o ține din scandal în scandal și după ce s-au mai liniștit apele cu fostul ei iubit, Gheorghe Turda, cântăreața de muzică populară s-a certat foarte rău cu fiul ei. Vicențiu s-a însurat în vară, iar Nicoleta Voicu nici măcar nu a fost prezentă la nuntă.

De ce nu s-a dus Nicoleta Voicu la nunta fiului ei: "Nu îl iert, a greșit!". De la ce a pornit scandalulDe ce nu s-a dus Nicoleta Voicu la nunta fiului ei: "Nu îl iert, a greșit!". De la ce a pornit scandalul

De ce s-au certat Nicoleta Voicu și fiul ei, Vicențiu

În mesajul de pe Facebook, de la care a pornit tot scandalul dintre artistă și fiul ei, Nicoleta Voicu anunța cu bucurie că fiul ei se căsătorește, însă tănărul a fost profund deranjat de gestul ei, așa că s-au certat la cuțite.

Ulterior, Nicoleta Voicu a decis să nu mai participe la nuntă și nici în ziua de azi nu discută cu Vincențiu.

Artista spune că nu regretă decizia pe care a luat-o, ba mai mult, este și resemnată de situația de conflict dintre ea și fiul ei.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu își dorește încă un copil, la 48 de ani:’O să fiu gravidă la nuntă!’

Citește și: Britney Spears suferă de o boală gravă:„Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu

Citește și: Rebel Wilson a devenit mamă prima oară, la 42 de ani:'Fetița mea e cel mai frumos miracol'

„M-am împăcat cu acest lucru, la fel ca și Mirabela Dauer (75 de ani). Nu îl iert pe fiul meu pentru ce a greșit. Nu știu dacă am vrut să îi dau o lecție de viață. Pentru dânsul, balanța înclină foarte mult în favoarea celor despre care am vorbit.

Am vrut să vadă cum este să lipsească mama lui de la nuntă, care financiar nu este la egalitate cu cei pe care el îi admiră și pentru care balanța înclină favorabil.

El nu și-a dorit această expunere publică, dar eu ce să fac dacă sunt persoană publică și presa preia? Cum să țin eu presa în frâu?', a spus Nicoleta Voicu pentru Click!

Ce spune Nicoleta Voicu despre cearta cu fiul ei

„Atât timp cât eu am avut un comportament mai mult decât civilizat față de el, nu văd de ce să îi permit unele greșeli de exprimare, ca să spun așa.

Expresii nepotrivite ca de la fiu la mamă, și dacă nu îl corijez azi, nu îl corijez nici mâine, o să dezvolte pe viitor un comportament total neadecvat față de mine, motiv pentru care am ales să nu mă duc la nunta lui. Au fost mai multe lucruri care s-au adunat pe parcursul anilor.

Asta este, a fost decizia mea și nu îmi pare rău că am luat această decizie, pentru că mai sunt și alte lucruri cu care a greșit față de mine', a mai declarat Nicoleta Voicu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter