Oana Mizil speră la o împăcare cu Marian Vanghelie: "Vreau să formăm din nou o familie"

Publicat pe

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au separat, temporar, având în vedere declarațiile făcute de aceasta. Vedeta a mărturisit că speră să se împace cu tatăl fiicei sale, declarând că au decis de comun acord să ia o pauză. Oana Mizil a vorbit deschis despre relația cu fostul primar ar sectorului 5.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit, după o relație de 11 ani. Separarea lor se pare că este temporară, iar Oana speră ca lucrurile să se aranjeze și să se împace cu tatăl fiicei sale. Soția fostului primar susține că în momentul de față se află într-o pauză.

Oana Mizil speră la o împăcare cu Marian Vanghelie: "Vreau să formăm din nou o familie"Oana Mizil speră la o împăcare cu Marian Vanghelie: "Vreau să formăm din nou o familie"

Oana Mizil a refuzat să apară la TV deoarece nu a vrut să-și expună viața personală. De această dată, vedeta a decis să vorbească despre momentele dificile din ultima perioadă, dar și despre separarea de Marian Vanghelie. Oana își dorește o impăcare cu fostul primar al Sectorului 5.

Citește și:De ce s-au despărțit Oana Mizil și Marian Vanghelie. Ce se întâmplă acum cu fiica lor:”Iubire încă există”

Citește și:Oana Mizil confirmă despărțirea de Marian Vanghelie, după 11 ani:”E o perioadă grea a vieții lui”

Citește și:Celia și Bogdan de la Insula Iubirii s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și:Florentin Petre divorțează de soția lui, Margarita Peychinska:”Mi se pare josnic pentru o femeie să…”

Oana Mizil speră la o împăcare cu Marian Vanghelie

Oana Niculescu Mizil s-a despărțit de Marian Vanghelie, după 11 ani de relație. Cei doi au împreună o fiică, dar au decis de comun acord să ia o pauză. Deși în trecut a refuzat să apară la tv pentru a vorbi despre viața sa personală, Oana Mizil a decis să explice ce s-a întâmplat de fapt.

Oana Mizil își dorește să se împace cu tatăl fiicei sale. „Suntem într-o perioadă… Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire, încă, există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece. E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările, el oricum este un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu, încă, am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii, și să formăm din nou o familie', a declarat Oana Mizil în emisiunea Teo Show.

Oana Mizil: „Dacă va păți ceva, voi merge acolo”

Oana Mizil a mărturisit că îi va fi alături lui Marian Vanghelie, indiferent de ce se va întâmpla. În trecut, politicianul a fost condamnat la închisoare, iar în acea perioadă, Oana era însărcinată cu fiica lor.

„Dacă Marian va păți ceva, îi voi fi alături, e tatăl fetiței mele. Este omul la care am ținut enorm și la care țin. Dacă va păți ceva, voi merge acolo, așa cum am făcut și în 2015, îmi dau și lacrimile', a mai spus Oana.

Marian Vanghelie a fost condamnat la închisoare

În 2015, Marian Vanghelie a fost condamnat la închisoare, fiind judecat pentru luate de mită și abuz în serviciu. Oana Mizil își amintește că fostul edil a stat închis în celula în care a fost și bunicul ei. Vedeta retrăiește cu groază momentele în care autoritățile au dat buzna în casa lor.

„L-au ținut 4 luni de zile. Groaznic. Pentru mine a fost groaznic. Culmea, a stat chiar în celula în care a fost închis bunicul meu. Au intrat peste noi, pe lângă 2015, încă de trei ori, cu spart de ușă, cu copil mic în casă. În 2015 eram gravidă, bine că nu am pierdut sarcina!', a mai spus fosta iubită a lui Marian Vanghelie.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter