Oxy, acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea, în finala Chefi la cuțite. Cum se apără: „S-au scos multe la montaj”

Publicat pe

Oxy, acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea, în finala Chefi la cuțite. Echipa roz, cea a lui Florin Dumitrescu, a trecut prin momente tensionate în finala Chefi la cuțite. Raluca Todea a ales-o pe Oxy să facă parte din echipa ei, crezând că o să lupte pentru ea, însă aceasta ar fi demonstrat contrariul și ar fi încercat să o saboteze pe colega ei. Cum se apără acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oxy, acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea, în finala Chefi la cuțite. Joi seara, 1 decembrie, a avut loc finala Chefi la cuțite, sezonul 10, iar telespectatorii au putut afla cine este marele câștigător. După ce finaliștii și-au ales concurenții care vor lupta cu ei în marea finală, au fost nevoiți să pregătească trei feluri de mâncare. Raluca Todea, finalista lui Florin Dumitrescu, a decis să o ia în echipă pe Oxy, cea care i-a fost alături pe tot parcursul competiției.

Oxy, acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea, în finala Chefi la cuțite. Cum se apără: „S-au scos multe la montaj'Oxy, acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea, în finala Chefi la cuțite. Cum se apără: „S-au scos multe la montaj'

Însă, spre surprinderea tuturor, Oxy ar fi încercat să o saboteze pe colega ei și nu ar fi lucrat mai deloc în marea finală. „Fără niciun fel de deranj o spun că Oxi astăzi a vrut să o saboteze pe Raluca. Invidie, ură!', a declarat Dan Manciu cu privire la gesturile Roxanei Crudu.

Citește și: Noi informații despre Simona Halep și scandalul de dopaj în care este implicată. Cristian Jura, arbitru TAS:’Tribunalul a anunțat că…’

Citește și: Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit:„Am pierdut copilul pentru că m-a bătut el. Fosta ispită a chemat Poliția

Oxy, acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea, în finala Chefi la cuțite

Raluca Todea susține că a realizat, într-un final, că a făcut alegerea greșită să o aleagă pe Oxy în echipa ei, întrucât îi face mai mult rău decât bine. Astfel, a încercat, pe cât posibil, să fie mai atentă la ceea ce se gătea și să se descurce cu ceilalați concurenți aleși. „Am început să îmi păzesc spatele, mi-am dat seama că ceva nu e în regulă', a mai adăugat finalista lui chef Florin Dumitrescu.

Preparatele au fost puse pe bandă, gustate și jurizate de invitați, însă cea care a câștigat a fost Florica Baboi din echipa lui Chef Sorin Bontea. După ce a avut loc finala, Oxy a decis să clarifice situația și a postat un mesaj pe contul său de TikTok.

Cum se apără

Când doi oameni țipă o întreagă probă la cineva și au aceleași discuții pe interviuri, iar ei se concentrează pe faptul că un om sabotează… În condițiile în care am scos tot și produsele scoase nu avut probleme la jurizare. S-au scos și multe la montaj…, a scris Oxy, pe contul său de TikTok.

Florica Baboi este câștigătoarea Chefi la cuțite

S-a mai încheiat încă un sezon al show-ului culinar de la Antena 1. Ca de fiecare dată, telespectatorii au stat cu sufletul la gură, așteptând ca Gina Pistol să anunțe cine a plecat acasă cu marele premiu. Emoțiile au fost la cote maxime, toți cei care au ajuns în marea finală au luptat cot la cot cu foștii colegi, dar există un singur concurent norocos care a ocupat locul fruntaș și a primit nota 10 cu felicitări în sezonul 10.

Cea care a reușit să câștige cel de-al 10 sezon de la Chefi la cuțite și să plece acasă cu marele premiu este Florica Baboi, concurenta din echipa lui Sorin Bontea.

Doamne, visul meu! Îmi bate inima de mor! Cât de mult mi-am dorit!„, a spus Flori Baboi.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter