Paula Seling, după divorțul de Radu Bucura: "Am fost parteneri de afaceri"

Publicat pe

Paula Seling, primele declarații despre divorțul de Radu Bucura. Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de mariaj, vestea fiind confirmată de apropiații cuplului. Vedeta a fost discretă până acum și a refuzat să vorbească despre separarea de fostul partener. Însă, invitată la podcastul lui Horia Brenciu, aceasta a făcut câteva mărturisiri!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Paula Seling este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă, vedeta a trăit și o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Bucura. Chiar dacă a încercat să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, vestea divorțului a apărut imediat în presă. De asemenea, cei doi au încheiat colaborarea profesională, Radu fiind managerul artistei pentru o bună bucată de vreme.

Paula Seling, după divorțul de Radu Bucura: "Am fost parteneri de afaceri"Paula Seling, după divorțul de Radu Bucura: "Am fost parteneri de afaceri"

Contactat de jurnaliști, Radu Bucura nu a oferit prea multe detalii despre divorțul de Paula Seling, ba chiar a fost reținut în declarații. Acum a venit și rândul artistei să o ofere primele declarații despre situația actuală. Iată ce a spus în podcastul lui Horia Brenciu!

Citeși și: Anunțul făcut de Paula Seling, după ce a divorțat de Radu Bucura:„După o grămadă de planuri…'

Citește și: Ce spunea Paula Seling despre căsnicia cu Radu Bucura și copii, acum două luni:„Am datoria de a transmite mai departe tot ce am primit' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a implicat Doina Teodoru în afacerea lui Cătălin Scărlătescu:Ea e vegetariană. Nu sunt rasist la mâncare’/ EXCLUSIV

Citește și: Rebel Wilson a devenit mamă prima oară, la 42 de ani:'Fetița mea e cel mai frumos miracol'

Paula Seling, primele declarații despre divorțul de Radu Bucura

Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri diferite, după 17 ani de căsnicie, Paula Seling a vorbit extrem de frumos despre partenerul ei de viață. Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, cântăreața a mărturisit că, pe lângă faptul că au făcut echipă bună în relație, au fost și parteneri de afaceri.

„Am lucrat foarte multe lucururi frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, care cumva, cu dublu capăt, care a fost ca o emblemă pentru noi atunci, în 2010. El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat bookingul meu și am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri', a mărturisit Paula Seling, în cadrul unui podcast postat de Horia Brenciu, pe YouTube.

În timp ce Paula Seling a ales să fie discretă în ceea ce privește divorțul, Radu Bucura a fost cel care a oferit primele informații despre separare.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.’, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling.

sursă foto- Facebook și Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter