"Pleacă de aici că, dacă vrea, tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters". Radu Ștefan Bănică a fost victima bullying-ului, la școală

Publicat pe

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, a trecut printr-o experiență neplăcută în perioada școlii. Tânărul artist a povestit că și-a dorit chiar să se mute într-o altă țară, pentru a scăpa de răutățile copiilor din școală. Radu a mărturisit că relația cu profesorii și colegii era absolut îngrozitoare. Radu Ștefan Bănică a fost victima bullying-ului, la școală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Ștefan Bănică este fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, din relația cu Camelia Constantinescu. În vârstă de 20 de ani, Radu a moștenit talentul artistic al tatălui său și deja a lansat prima sa piesă. Invitat într-un podcast, cântărețul a povestit despre experiențele traumatizante pe care le-a trăit în perioada școlii.

"Pleacă de aici că, dacă vrea, tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters". Radu Ștefan Bănică a fost victima bullying-ului, la școală"Pleacă de aici că, dacă vrea, tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters". Radu Ștefan Bănică a fost victima bullying-ului, la școală

Radu Ștefan Bănică a fost victima bullying-ului, la școală. Acesta a recunoscut că s-a confruntat cu momente neplăcute în perioada școlii, din cauza faptului că tatăl său era cunoscut. Radu Ștefan susține că a avut numeroase probleme cu profesorii și colegii care se comportau urât cu el. Acesta a fost și motivul pentru care Radu și-a dorit la acea vreme să plece din țară.

Citește și: Radu Ștefan Bănică a lansat prima lui melodie. Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin:”Scriu piese de câțiva ani”

Citește și:Ce relație are Andreea Marin cu Radu Ștefan Bănică:„Așa văd eu lucrurile. E crescut cu mult…' / EXCLUSIV

Citește și:În ce relații au rămas Andreea Bălan și George Burcea, după divorț:'Aleg să mă îndrăgostesc și…'

Citește și:Marian Olaianos e cercetat disciplinar, după ce ar fi bruscat-o pe Nadine Vlădescu, colega lui de la TVR:„Ar fi cedat nervos și…'. Reacția oficială TVR

Radu Ștefan Bănică a fost victima bullying-ului, la școală

Radu Ștefan este fiul cel mare al celebrului artist Ștefan Bănică. Radu Ștefan, în vârstă de 20 de ani, a moștenit talentul artistic al tatălui său și deja a lansat prima sa piesă. Cu toate astea, tânărul a povestit că în copilărie s-a luptat cu răutățile colegilor din școală, din cauza faptului că tatăl său era faimos. Radu Ștefan Bănică a declarat într-un podcast că și-a dorit la un moment dat să plece din România.

Nu-i așa lapte și miere cum crede toată lumea. Eu am vrut din școală să mă mut la privat. Nu neapărat privat românesc, cât privat internațional, unde nu erau români.Erau atât de multe răutăți între copii, darmite ce e acum între adulți. A fost ceva de groază. A fost oribil din punct de vedere al relațiilor mele și cu anumiți profesori, și cu colegii', a spus Radu Bănică, în cadrul unui podcast recent, relatează Fanatik.

Radu Ștefan Bănică: „Mi-au scos ghiozdanul pe geam”

Radu Ștefan Bănică își aduce aminte și acum răutățile cu care a fost nevoit să se confrunte în perioada școlii. Acesta a povestit un episod traumatizant, în care colegii i-au scos toate lucrurile din geantă. Fiul cel mare al artistului s-a luptat cu răutățile colegilor care îl criticau din cauza faptului că era fiul lui Ștefan Bănică.

„Au început să-și arunce lucrurile prin clasă, să-mi scoată ghiozdanul pe geam. «Ce? Pleacă de aici, că dacă vrea tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters»', a povestit fiul cel mare al lui Ștefan Bănică.

Radu Ștefan, despre cât de greu i-a fost să poarte numele tatălui său

Radu Ștefan a demonstrat în ultima perioadă că a moștenit talentul muzical și actoricesc de la tatăl său. Chiar și așa, acesta a recunoscut că i-a fost foarte greu să facă față cerințelor, deoarece era fiul lui Ștefan Bănică. Totuși, Radu a spus că este dispus să lucreze atât cât este nevoie pentru a devenit la fel de cunoscut ca și tatăl său.

Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică și mulți nu realizează faptul acesta. De mic a trebuit să știu să mă comport și să mă cenzurez în anumite situații. Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac, nu pot să merg întotdeauna în locuri în care prietenii mei merg, iar mulți dintre foștii profesori și colegi nu mi-au făcut viața ușoară în școală tocmai pentru că port acest nume.', a povestit Radu Ștefan într-un interviu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter