Regele Cioabă îi amenință pe austrieci că îi lasă fără lebede, după ce au respins accesul României în Schengen: "Le vom servi la ei acasă"

Publicat pe

Dorin Cioabă, autointitulat rege al rromilor din România, a postat, pe pagina sa de Facebook un mesaj amenințător, după ce Austria a dat vot negativ intrării României în spațiul Schengen. Regele Cioabă îi avertizează pe austrieci că vor rămâne fără lebede, în semn de răzbunare pentru răul făcut României.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În anii 1990 a apărut zvonul conform căruia câțiva rromi din România au prins și mâncat lebede care se aflau pe un lac din Viena. După câțiva ani, povestea a ajuns și în presa din Marea Britanie, dar după o amplă anchetă, jurnaliștii au publicat o dezmințire. Ca un apropo la acele zvonuri, Regele Cioabă a lansat acum o amenințare la adresa Austriei.

Regele Cioabă îi amenință pe austrieci că îi lasă fără lebede, după ce au respins accesul României în Schengen: "Le vom servi la ei acasă"Regele Cioabă îi amenință pe austrieci că îi lasă fără lebede, după ce au respins accesul României în Schengen: "Le vom servi la ei acasă"

Mesajul regelui Cioabă, după ce Austria s-a opus intrării României în Schengen

Dorin Cioabă, cunoscut ca rege al romilor din România, se alătură valului de reacţii care au urmat votului negativ al Austriei pentru aderarea ţării noastre la spaţiul Schengen.

Mai în glumă, mai în serios acesta dă de înţeles că lebedele austriece pot fi în pericol.

Târziu în noapte, Regele Cioabă a făcut un apel pe contul său de socializare, ameninţând Austria cu mâncarea lebedelor din ţara lui Karl Nehammer.

Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria, pentru ce au făcut României.

Au căutat-o cu lumânarea. Romii mei, nu puteți să le aduceți în țară lebedele ca nu suntem în Schengen, dar le vom servi la ei acasă.

S-au pus cu cine nu trebuie. Asta le va durea cel mai tare', a transmis Cioabă.

În ceea ce privește pozele postate de regele Cioabă pe Facebook, acesta s-a pozat, în 2017, la Lacul Balaton din Ungaria lângă lebede și rațe scriind explicația „am găsit lebede în Ungaria. Hai la masă, neamule!'.

Citește și: Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu s-au împăcat, după conflictul de la „Bravo, ai stil!’:„S-a lăsat cu multe lacrimi’

Citește și: Cine vor fi nașii lui Alin Oprea, la nunta cu Medana:„A plâns când m-a cerut în căsătorie. Au fost o mie de martori’

Citește și: Maria de la Casa Iubirii a dezvăluit motivele despărțirii de George:'Asta mă afecta…'

Ce a spus Dan Negru despre scandalul Schengen

Și Dan Negru a reacționat la vestea că Austria a blocat aderarea României la Schengen. El a povestit, pe pagina sa de Facebook, că a primit o ofertă de a intra în politică de la Dan Voiculescu.

Dan Negru spune că nimeni nu l-a întrebat vreodată dacă se pricepe la politică, și totuși a primit „multe oferte politice, de la multe partide'.

„Acolo unde fiecare dă vina pe celălalt, toată lumea e de vină. Așa e cu Schengenul! Oricine face politică in Romania. Până și mie, un nepriceput, mi s-a propus sa candidez ; chiar zilele trecute m-a sunat domnul Dan Voiculescu să-mi propună o candidatură politică. In România, politica e o meserie pentru care n-ai nevoie de nicio pregătire.

Am primit multe oferte politice, de la multe partide, dar nimeni nu m-a întrebat vreodată dacă mă pricep, dacă am vreo calitate pentru meseria asta, dacă am vreun master in științe politice. N-am, sunt praf!

V-ați lăsa pe mâna unui doctor care n-a terminat medicina, ați accepta să vă opereze ?

Eșecul Schengen e și din cauza alor noștri, n-o spune nimeni, politiceni lipsiți de educație școlară în diplomație, în politică.

Scopul educației e să înlocuiască o minte goală cu una plină. Atâta vreme cât Negru, Simona Halep sau Țancă Uraganul vor primi oferte să candideze, politica românească va fi ieftină și va sta la mâna altora.

E nevoie de profesioniști și in meseria asta.

Nu austriecii sunt vinovați. Nici olandezii.

A fost și eșecul unor diplomați, politiceni slab pregătiți, fără studii pentru meseria asta.

Doar că P.P. Carp avea dreptate: `România are prea mult noroc pentru a mai avea nevoie de politicieni`', este mesajul lui Dan Negru.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter