Robert de Niro a fost victima unei tentative de jaf, după ce o femeie a încercat să-i fure cadourile de sub brad. Unde era actorul în momentul incidentului

Publicat pe

Robert De Niro este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood. În vârstă de 79 de ani, celebrul actor a avut parte de un incident recent, după ce o femeie a intrat prin efracție în apartamentul său din cartierul Upper East Side. Aceasta a încercat să-i fure cadourile de sub brad. Femeia se află acum în custodia polițiștilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Robert De Niro a avut parte de un incident neplăcut. O femeie a pătruns în locuința sa din New York după miezul nopții și a început să adune cadourile de sub bradul de Crăciun. Actorul se afla în locuință la momentul jafului, dar nu a apucat să intercaționeze cu cea care îi invadase casa, deoarece polițiștii au acționat imediat.

Robert de Niro a fost victima unei tentative de jaf, după ce o femeie a încercat să-i fure cadourile de sub brad. Unde era actorul în momentul incidentuluiRobert de Niro a fost victima unei tentative de jaf, după ce o femeie a încercat să-i fure cadourile de sub brad. Unde era actorul în momentul incidentului

Luni dimineața, femeia a pătruns prin efracție în casa actorului Robert De Niro, dar polițistii au intervenit imediat. Un echipaj de poliție care patrula prin zonă a văzut-o pe aceasta mergând pe stradă și încercând ușile înainte să intre în casa starului de la Hollywood.

Citește și: Robert De Niro rupe tăcerea după despărțirea de soția lui.E a doua oară când Robert De Niro dă divorț de Grace Hightower!

Citește și:Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a căsătorit cu Cătălin Șerbănescu.Primele imagini de la cununia civilă

Citește și:Doina Teodoru, comentariu acid la adresa lui Mihai Bendeac, la iUmor:”A fost atât de obsedat…”

Citește și:Au trecut 9 ani de la moartea lui Nae Lăzărescu:”Mi-e dor să pot să nu-mi mai fie dor de tine”. Cum arată acum Marcela Avram, văduva regretatului actor

Robert de Niro a fost victima unei tentative de jaf, după ce o femeie a încercat să-i fure cadourile de sub brad

Robert De Niro a avut parte de o seară agitată. Luni seara, actorul a fost la un pas să fie jefuit de o femeie care a intrat prin efracție în casa sa. Potrivit ABC News, Shanice Aviles, de 30 de ani, a intrat în locuința actorului din Manhattan, pe o ușă de la subsol. Aceasta a fost văzută în locuință furând cadouri de sub bradul de Crăciun. Robert De Niro se afla în casă în momentul în care femeia a intrat în casa lui și a coborât pe scări după ce a auzit zgomote.

Actorul nu a apucat să o vadă pe infractoare, deoarece polițiștii din Upper East Side au apărut imediat și au arestat-o. Potrivit sursei citate, femeia era căutată în legătură cu alte 6 spargeri.

Robert De Niro a fost jefuit de doica fiului său

Nu este prima dată când Robert De Niro se confruntă cu o astfel de situație. În urmă cu câțiva ani, celebrul actor a fost jefuit chiar de doica fiului său Elliot. Lucyna Turyk-Wawrynowcz a furat din casa actorului bunuri în valoare de 95.000 de dolari.

Femeia a fost arestată, iar agentii au găsit în casa ei o pereche de cercei care îi aparțineau fostei soții a lui De Niro, Grace Hightower. Cei doi au fost căsătoriți de două ori, vreme de 21 de ani.

Robert De Niro a divorțat de Grace Hightower

Robert De Niro și Grace Hightower au divorțat după mai bine de două decenii. Împreună au doi copii, Elliot și Helen. În 1999, la doar doi ani de la căsătorie, De Niro a intentat divorț de Grace, dar separarea nu a ajuns oficială.

Cei doi s-au împăcat, iar în 2004 și-a reînnoit jurămintele de dragoste. Robert De Niro declara într-un interviu în 2013 că în relația lor există compromis și respect. Ei bine, se pare că povestea lor de dragoste s-a încheiat în 2021. Actorul a vorbit și despre greutățile prin care a trecut pentru a crește șase copii metiși.

Copiii mei sunt jumate negri şi nici măcar eu nu am fost scutit de anumite de preconcepţii. Când auzi oameni spunându-le copiilor lor ca, în cazul în care sunt opriţi de poliţie. Să fie cât se poate de calmi, înţelegi de ce le spun asta. Când îi avertizează dacă îi trage pe dreapta, să ţină mâinile pe volan, să nu facă mişcări bruşte. E înfricoşător. Iar asta trebuie să înceteze. Tot aud păreri cum că poliţiştii ar trebui să se implice mai mult, să ajute comunitatea, să fie mai receptivi şi să empatizeze. Şi există poliţişti buni, cu conştiinţă, care fac asta deja. Dar sunt alţi poliţişti care nu sunt aşa şi care nu au ce căuta în poliţie. „, declara De Niro.

Sursa foto: Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter