Roxana Nemeș a fost eliminată de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", după doar 14 zile. Cine a trădat-o

Publicat pe

Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici', show-ul difuzat de Pro TV, după scurt timp petrecut în competiția din Republica Dominicană. Roxana Nemeș intrase la „Sunt celebru, scoate-mă de aici' pe 1 noiembrie, dar a fost trădată de un alt concurent și eliminată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCROMBRIE, GRATIS, AICI!

Doar două săptămâni a rezistat Roxana Nemeș la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Vedeta a intrat în competiția de la Pro TV împreună cu actorul Sali Levent, pe 1 noiembrie și a fost deja eliminată, urmând ca ediția respectivă, în care Roxana a fost trimisă acasă, să fie difuzată pe 14 noiembrie.

Roxana Nemeș a fost eliminată de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", după doar 14 zile. Cine a trădat-oRoxana Nemeș a fost eliminată de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", după doar 14 zile. Cine a trădat-o

Roxana Nemeș, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Vedeta a rezistat doar două săptămâni în competiția din Republica Dominicană. Ediția în care Roxana Nemeș a fost eliminată va fi difuzată pe data de 15 noiembrie, potrivit Cancan.

Roxana Nemeș a vrut să țină distanța încă din primele momente. „N-am venit să mă împrietenesc cu nimeni', a spus ea. Cristi Mitrea s-a oferit să o ajute și i-a dezvăluit strategiile folosite pentru a rămâne în concurs.

„Vine nominalizarea și trebuie să știu ce faci' i-a zis el. Mitrea i-a mărturisit Roxanei că înainte de sosirea ei în tabără, el a făcut echipă cu Tania, și se protejau unul pe altul înainte de jocul pentru eliminare.

Roxana Nemeș, trădată de Cristi Mitrea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Roxana Nemeș a fost trădată de Cristi Mitrea, însă ea a fost prima care și-a încălcat promisiunea față de el. Mitrea i-a propus Roxanei încă de la început un mic pact: să îi ofere imunitate, dacă face ce vrea el și, mai ales, dacă îl va proteja și ea, atunci când îi va fi venit rândul.

Citește și:Nicolae Botgros refuză să-și refacă viața după moartea soției:'Se spune că timpul vindecă, eu…'

Citește și:Mihai Găinușă a împlinit 52 de ani. Ce spune despre o împăcare cu Șerban Huidu:„Cred că…’

Citește și: Connect-R, mesaj emoționant la patru ani de la divorțul de Misha:’O femeie impecabilă, nu am meritat-o’

Citește și: Gabriela Cristea a împlinit 48 de ani. Ce urare romantică i-a făcut soțul Tavi Clonda:„Eram doar doi necunoscuți

Roxana Nemeș și-a încălcat promisiunea și l-a propus pe Cristi Mitrea spre eliminare, așa că fostul luptător MMA s-a întors și el împotriva ei. Toți cei din junglă se așteptau să îl nominalizeze pe Giani Kiriță, dar el a trimis-o în cursa de eliminare pe Roxana Nemeș.

Ea a fost nevoită să se confrunte cu alți doi concurenți, din echipa adversă: Sali Levent și Radu Vlăduț. Din păcate, Roxana a primit o probă de aruncare cu arbaleta la țintă și a pierdut.

Unde va avea loc finala Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Deși mulți credeau că finala emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! va avea loc în Republica Dominicană, adevărul este cu totul altul.

Concurentul care va reuși să pună mâna pe marele premiu va fi încoronat într-un studio din România, ci nu în afara țării, acolo unde a fost filmată emisiunea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter