Simona Gherghe, după ce a făcut o glumă legată de greutatea unei concurente de la Mireasa: "Mi-am dat seama că se poate interpreta"

Publicat pe

Simona Gherghe, după ce a făcut o glumă legată de greutatea unei concurente de la Mireasa. Simona Gherghe a făcut o glumă la adresa unei concurente de la Mireasa, după care și-a cerut scuze. Totuși, oamenii din mediul online nu a putut să treacă cu vederea derapajul și au pus-o imediat la punct. Iată cum a decurs, de fapt, conversația între cele două!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din țara noastră. A moderat mai multe show-uri de televiziune de-a lungul timpului, iar acum este la cârma emisiunii Miresa. Vedeta TV a dat dovadă de profesionalism și s-a ținut departe de scandalurile din lumea mondenă.

Simona Gherghe, după ce a făcut o glumă legată de greutatea unei concurente de la Mireasa: "Mi-am dat seama că se poate interpreta"Simona Gherghe, după ce a făcut o glumă legată de greutatea unei concurente de la Mireasa: "Mi-am dat seama că se poate interpreta"

Însă, într-o ediția recentă de la emisiunea Mireasa, Simona Gherghe a făcut o declarație neașteptată la adresa unei concurente. Prezentatoarea a fost taxată imediat de internauți, mulți dintre ei fiind de părere că ceea ce a spus este total nepotrivit.

Citește și: Simona Gherghe a împlinit 45 de ani.Ce cadou emoționant a primit din partea copiilor ei

Citește și: Simona Gherghe și soțul ei, vacanță romantică în Turcia. Cum au fost surprinși cei doi:„Este senzațional aici’

Citește și: Adriana Bahmuțeanu își dorește încă un copil, la 48 de ani:'O să fiu gravidă la nuntă!'

Citește și: Britney Spears suferă de o boală gravă:„Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu’

Simona Gherghe a jignit o concurentă de la Mireasa

Concurenta de la Mireasa povestea cum nu poate acapara frigiderul, întrucât nu este singură în casă și mai sunt și alte persoane care au acces la el. „Sinceră să fiu, nu pot să mă bag în frigider, pentru că suntem toate la un loc', a fost replica dată de concurentă.

„Pentru că nu încapi', a completat-o imediat Simona Gherghe, dând de înțeles că totul este din cauza formelor voluptoase, după care a reacționat imediat: „Scuze, nimeni nu încape. A fost o glumă foarte proastă.'

Cu toate că Simona Gherghe și-a cerut scuze de la concurentă, susținând că nu a fost o glumă tocmai potrivită, fanii au ținut să o taxeze pentru ceea ce a spus. Astfel, zeci de comentarii au apărut în mediul online, în care urmăritorii emisiunii o pun la punct pe moderatoare.

„Dacă zicea un concurent așa ceva, o lua razna cinstita Simona/ Uneori, chiar vorbești urât cu concurenții. Nu e ok/ O caracterizează ironia și umilirea concurenților/ Dacă ar fi prezentat în alte țări, și-ar fi pierdut locul de muncă.', au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Simona Gherghe și-a cerut scuze

După ce a fost acuzată de body shaming, Simona Gherghe a oferit primele declarații. Prezentatoarea emisiunii Mireasa susține că a fost vorba doar de o glumă și nu s-a legat în niciun caz de aspectul fizic al concurentei.

„A fost o glumă proastă, care nu avea nicio legătură cu greutatea vreunei persoane, ci cu o situație hilară evocată, dar mi-am dat seama că se poate interpreta așa și mi-am cerut scuze imediat. Nu după pauză, nu după 5 minute, ci instant! Înțeleg foarte bine că poți răni oameni chiar și fără intenție. Îmi educ copiii să nu țină cont de aspectul oamenilor și să înțeleagă că diversitatea este un lucru bun. Este una dintre primele și cele mai importante lecții pe care li le-am oferit. Cred că putem trăi într-o lume în care să nu fim niciodată judecați în funcție de corpul nostru, ci doar după merite reale.

Îmi cer încă o dată scuze dacă replică mea din cadrul emisiunii a fost înțeleasă altfel decât am dorit!' a declarat Simona Gherghe, în exclusivitate, pentru UNICA.ro.

Cum a debutat Simona Gherghe în televiziune

Astăzi este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din țara noastră, însă Simona Gherghe a povestit, în cadrul unui interviu, cum a debutat în televiziune și care au fost pașii făcuți.

„Știam că trebuie să le arăt că sunt foarte, foarte bună, pentru că nu exista varianta să mă întorc acasă. În mintea mea de atunci orice întoarcere acasă ar fi fost similară unui eșec și nu aș fi acceptat treaba asta. Mi s-a părut copleșitor faptul că i-am cunoscut atunci, într-o zi de aprilie, pe toți oamenii pe care îi știam de la televizor, am nimerit fix în timpul unui breaking news’, a mărturisit Simona Gherghe.

sursă foto- Facebook și captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter