Sișu, declarații scandaloase despre Nosfe, după moartea lui: "Avea haine scumpe mereu" / Cei doi au avut un conflict, în trecut

Publicat pe

Sișu se numără printre cei mai apreciați rapperi din România. Face parte din trupa La Familia, alături de Puya. În trecut, artistul a avut un conflict cu regretatul cântăreț Nosfe, care s-a stins din viață în urmă cu câteva săptămâni. Sișu nu a renunțat la conflictul cu Nosfe și a făcut dezvăluiri scandaloase despre acesta, nepotrivite în contextul decesului subit, la doar 37 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sișu a vorbit despre Nosfe, care a decedat în urmă cu câteva săptămâni. Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, Sișu a făcut dezvăluiri controversate despre regretatul rapper. Cealaltă jumătate a trupei La Familia și Nosfe au fost în conflict și se pare că artistul nu a uitat tensiunea care a existat între ei.

Sișu, declarații scandaloase despre Nosfe, după moartea lui: "Avea haine scumpe mereu" / Cei doi au avut un conflict, în trecutSișu, declarații scandaloase despre Nosfe, după moartea lui: "Avea haine scumpe mereu" / Cei doi au avut un conflict, în trecut

Deși moartea lui Nosfe a afectat multe vedete și artiști. Sișu nu s-a abținut și a spus lucruri surprinzătoare despre regretatul rapper. În trecut, cei doi și-au aruncat vorbe grele pe piese sau în emisiuni online. Sișu nu consideră că Nosfe ar fi avut probleme cu banii.

Citește și: Soția lui Nosfe, după ultima apariție a artistului la Chefi la cuțite:„Pentru noi, mâncarea a fost încă un mod prin care…'

Citește și:Nosfe, ultima apariție la Chefi la cuțite:”Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci… de tot”

Citește și:Nicole Cherry și fiica ei au probleme de sănătate:'Nu știu ce să mai fac'

Citește și: Anca Țurcașiu primește multe propuneri indecente, după divorț:”Unii sunt destul de agresivi, dar…”

Sișu nu renunță la conflictul cu Nosfe, nici după moartea artistului

Sișu a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă și a vorbit despre conflictul cu Nosfe. În urmă cu câteva săptămâni, Nosfe a încetat din viață la 37 de ani. Moartea sa a afectat mulți artiști de la noi, dar Sișu nu s-a putut abține și a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Cei doi se aflau într-un conflict de câțiva ani, iar amândoi și-au aruncat vorbe grele unul altuia. Jumătatea trupei La Familia consideră că Nosfe nu avea probleme financiare, așa cum s-a vehiculat după ce a murit.

«Am văzut că avea şapte lanţuri la gât, scuză-mă, haine de mii de euro pe el. Să mă ierte Dumnezeu, că omul e mort, dar ce probleme financiare să aibă? Avea şapte lanţuri la gât. Acum nu ştiu dacă erau din aur sau nu erau. Avea haine scumpe mereu, în toate clipurile purta numai haine scumpe. Eu nu mă plâng că am probleme cu banii, nu am lanţuri la gât, un tricou simplu...”, a afirmat Tudor Sișu în podcastul lui Radu Ţibulcă.

De la ce a pornit conflictul dintre Sișu și Nosfe

Sișu și Nosfe au avut dintotdeauna un conflict. Fondatorul trupei Șatra Benz îl admira pe Sișu, dar l-a criticat pe acesta într-o piesă pentru mentalitatea sa învechită. Ulterior, Sișu a răbufnit în cadrul unei emisiuni online dedicate rapperilor, în care declara că nu îl respectă pe Nosfe.

«Băiatul ăla chelios care lucra la call-center, de răspundea la telefoane și acum e mafiot, raper, Noferatu sau cum îl cheamă, a dat pe piesă că nu sunt deschis la minte și că mă poreclește «închisu’», clar o paralelă la mine.», a spus Sișu. 

Deși moderatorul emisiunii i-a spus lui Sișu că Nosfe îl apreciează, acesta a avut o reacție acidă la adresa regretatului rapper. «Eu un prost amabil. Știi de ce mă apreciază, că a auzit de mine, d-aia mă apreciază. Eu n-am auzit de el n-am cum să-l apreciez, când o să aud ceva de el bun și care merită menționat și care trebuie să țin minte o să-l apreciez și eu pe el, o să-l respect și eu pe el. Eu nu acord respect oricui mă respectă.» 

Nosfe a murit la 37 de ani

Nosfe, pe numele său real Darius Crețan, s-a stins din viață pe 16 octombrie, la vârsta de 37 de ani. Fondatorul trupei Șatra Benz s-a simțit rău în timpul unui concert cu membrii trupei, iar l-a scurt timp după ce a ajuns acasă s-a prăbușit la pământ. Soția sa a sunat la 112, dar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Nosfe era căsătorit cu Mădălina, iar împreună aveau o fetiță, Iris. Nosfe a colaborat de-a lungul timpului cu numeroși artiști din România, printre care Ruby, Smiley sau Theo Rose.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter