Solista Ionela Guzic a fost părăsită înainte de nuntă, după 6 ani de relație: ”Sufletul meu este cioburi”

Publicat pe

Ionela Guzic a fost părăsită înainte de nuntă, iar solista a povestit totul în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Interpreta de muzică populară a rămas cu inima frânta din cauza bărbatului care trebuia să o ducă la altar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După o relație de șase ani și după ce s-a visat mireasa lui, Ionela Guzic a fost părăsită înainte de nuntă. Intrepreta de muzică populară a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a povestit despre drama prin care trece. Solista suferă cumplit, după ce bărbatul care trebuia să o ducă la altar s-a despărțit de ea. Bărbatul o ceruse în căsătorie în urmă cu câteva ediții, în direct la PRO TV.

Solista Ionela Guzic a fost părăsită înainte de nuntă, după 6 ani de relație: 'Sufletul meu este cioburi'Solista Ionela Guzic a fost părăsită înainte de nuntă, după 6 ani de relație: 'Sufletul meu este cioburi'

'Când s-a văzut în fața faptului împlinit a zis că nu mai vrea (să se căsătorească cu ea, n.r.). Am fost șase ani împreună. Probabil nu-și vedea viața alături de mine, dar cu toate acestea, știu sigur că nu are pe altcineva. Eu încă îl mai aștept. Nu sunt pregătită să cunosc pe altcineva. Sufletul meu este cioburi', a spus Ionela Guzic.

Citește și: Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 20 de ani. Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

Citește și: Adela Popescu se pregătește pentru nașterea celui de-al treilea copil. Primele imagini din camera bebelușului

Citește și: Florin Pastramă a sărăcit-o pe Brigitte cu 72.000 de euro: „Proastă am fost că am pus pe cont comun!'

Citește și: Roxana Ionescu, pregătită să fie mamă, la doi ani de când a pierdut sarcina: „Doi copii vrem!'

Cum se înțelege Ionela Guzic cu fostul logodnic

Pentru a o mai scoate din starea în care se află, Cătălin Măruță a făcut o glumă. Prezentatorul TV a asistat la momentul în care artista a fost cerută în căsătorie, pentru că totul s-a întâmplat chiar în emisiunea pe care o moderează.

'Mi-am dat seama că nu mai merge relația dintre voi. Știi după ce? După decolteu! Bogdane, e treaba ta! Uite, înainte venea înfofolită la emisiune, acum ai decolteu', a spus Cătălin Măruță, după care Ionela Guzic a menționat că probabil fostul ei iubit, Bogdan, se uita la emisiune.

Chiar dacă s-au despărțit, Ionela Guzic susține că are o relație bună cu fostul iubit. Mai mult, interpreta de muzică populară a declarat că atunci când va pleca în turneu în Statele Unite ale Americii își va lăsa cățelul în grija lui Bogdan.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter