Ștefan Bănică ar fi împlinit azi 89 de ani. Camelia Mitoșeru: "Regină n-am fost decât cu el"

Publicat pe

Ștefan Bănică a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Tatăl lui Ștefan Bănică a încetat din viață pe 27 mai, la doar 61 de ani. Moartea sa i-a șocat pe cei care l-au cunoscut și au avut ocazia de a lucra alături de el. Camelia Mitoșeru se numără printre actorii care au avut oportunitatea să joace cu el pe scena teatrului românesc. Astăzi, regretatul actor ar fi împlinit 89 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică s-a născut pe 11 noiembrie 1933, iar astăzi ar fi împlinit 89 de ani. Din păcate, tatăl artistului Ștefan Bănică s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, lăsând în urmă multă durere. Fosta lui colegă de scenă, Camelia Mitoșeru își aduce aminte toate momente petrecute alături de maestrul Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică ar fi împlinit azi 89 de ani. Camelia Mitoșeru: "Regină n-am fost decât cu el"Ștefan Bănică ar fi împlinit azi 89 de ani. Camelia Mitoșeru: "Regină n-am fost decât cu el"

Ștefan Bănică a jucat pe scena teatrului românesc alături de actori celebri, precum Stela Popescu, Camelia Mitoșeru sau Puiu Călinescu. Camelia Mitoșeru a vorbit despre momentele în care juca pe scenă alături de regretatul actor, dar și cât de specială o făcea să se simtă pe scenă.

Citește și: Ștefan Bănică, mesaj emoționant la 27 de ani de la moartea tatălui său:„A plecat să joace în ceruri, dar a rămas…'

Citește și:Cum s-a schimbat relația dintre Ștefan Bănică și tatăl lui, când el a debutat în actorie:„De atunci a fost interesat de absolut tot ce făceam'/ EXCLUSIV

Citește și:Ce greșeală a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf:”Ai iertat o dată, crede că este normal şi i se cuvine”

Citește și:O fată de 17 ani a murit pentru că medicii au uitat pansamente în abdomen, în timpul operației de cezariană:”Raportul INML este zdrobitor”

Ștefan Bănică ar fi împlinit azi 89 de ani

Ștefan Bănică a rămas o legendă a teatrului românesc. Astăzi, tatăl lui Ștefan Bănică ar fi împlinit 89 de ani. Din păcate, marele actorul Ștefan Bănică s-a stins din viață pe 27 mai 1995, la vârsta de 61 de ani, lăsând în urmă o mare durere. Fosta sa colegă de scenă Camelia Mitoșeru a rememorat momentele în care juca alături de Ștefan Bănică pe scena teatrului românesc. Actrița a mărturisit că a fost întotdeauna fascinată de personalitatea maestrului.

'Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-l țină în împărăția lui! Ștefan era special, era talentat până în măduva oaselor, avea un glas frumos, umor. Era și un bun negociator. El îmi stabilea gajul, prețul, ca actriță. El semna statul de plată, pe vremea aceea colaboram cu teatrele, îmi aducea banii în plic, și îi lăsa pe masă. Era un gentleman, un adevărat cavaler, era de modă veche.. Vreau să vă spun că Ștefan a fost singurul partener cu care am simțit că plutesc peste scenă. Avea carismă, așa îi era firea, probabil că a fost educat frumos de mama lui. Eu am jucat și cu Puiu Călinescu și cu mulți alți parteneri, dar regină n-am fost decât cu el. Era un partener perfect. Leșina lumea în sală de dragul lui Ștefan Bănică', a declarat Camelia Mitoșeru pentru ego.ro.

Ștefan Bănică și Stela Popescu au format un cuplu pe scena teatrului românesc

Cu siguranță, cei care au avut ocazia de a-l cunoaște pe Ștefan Bănică nu poate uita momentele unice în care actorul urca pe scenă și încânta lumea cu talentul său. Camelia Mitoșeru a povestit că Ștefan Bănică și Stela Popescu au format un cuplu îndrăgit pe scena teatrului românesc. 'Erau minunați împreună! Eram eu cu Puiu Călinescu și Stela cu Ștefan, două cupluri de aur, făceam pe rând verile, la Boema, la grădină, aveam cu toții mare succes', a mai spus actrița.

De asemenea, Camelia Mitoșeru are numai cuvinte de laudă la adresa familiei Bănică. Ștefan Bănică, fiul regretatului actor i-a moștenit talentul actoricesc, dar are o carieră impresionantă și în muzică. Mai mult, fiul artistului, Radu Ștefan îi calcă pe urme bunicului și tatălui său. 'Și fiul, Ștefan, și nepotul, Radu, sunt talentați. Trei generații, unul mai frumos decât altul. Dar, de departe, Radu este cel mai frumos dintre toți Bănicii. Și Ștefan Jr arată bine, dar și seniorul avea o siluetă superbă chiar și la 60 de ani. ', a mai spus actrița.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter