Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu a refuzat să folosească amuleta pentru a o salva: "Nu e cazul. E..."

Publicat pe

Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Ediția de luni seara a emisiunii Chefi la cuțite s-a terminat cu eliminarea unui concurent. De această dată, Florin Dumitrescu a fost cel care a pierdut un concurent. Ștefania Pop a fost concurenta care a fost eliminată. Chef Dumitrescu nu a vrut să își folosească amuleta pentru a o salva.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la cuțite. După momente de tensiune și pline de muncă, echipa lui Florin Dumitrescu a pierdut un om în ediția de luni. Ștefania Pop a fost concurenta care a primit cel mai mic punctaj, fiind eliminată din competiție.

Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu a refuzat să folosească amuleta pentru a o salva: "Nu e cazul. E..."Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu a refuzat să folosească amuleta pentru a o salva: "Nu e cazul. E..."

Farfuria Ștefaniei Pop a obținut doar 8 puncte. Concurenta a fost la duel cu Mădălina Nosfe, din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Într-un final, Gina Pistol a anunțat că farfuria Mădălinei a obținut 10 puncte, în timp ce Ștefania a primit 8 puncte.

Citește și: Florin Dumitrescu, după ce Florin Dragomir, cuțitul de aur, a fost eliminat de la Chefi la Cuțite:”Trebuia să dea mai mult”

Citește și:Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la Chefi la cuțite:„Nu pot să folosesc o amuletă pe tine. E umilitor'

Citește și:Cum arăta Adela Popescu în adolescență. Mama ei a postat o fotografie cu ea, la 15 ani:'Cred că îi e dor…'

Citește și:Oana Mizil speră la o împăcare cu Marian Vanghelie:”Vreau să formăm din nou o familie”

Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la cuțite

Ștefania Pop este cel de-al 14-lea concurent eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu a obținut cel mai mic punctaj. Chiar dacă s-a concentrat să pregătească o farfurie demnă de a trece mai departe, Ștefania a fost eliminată. Farfuria ei a primit doar 8 puncte, iar lupta s-a desfășurat între Ștefania Pop și Mădălina Crețan, soția lui Nosfe. După ce a aflat că va pleca acasă, Ștefania a izbucnit în lacrimi.

'Sunt foarte mândră că am ajuns până aici. Nu îmi imaginam că o să ajung așa de departe. Mi-aș fi dorit să mă duc mai aproape de semi-finală, dar cred că era cazul, evident, să ies și eu la un moment dat. Pentru mine, cu siguranță este un vis devenit realitate', a spus Ștefania Pop.

Florin Dumitrescu nu a folosit amuleta pentru a o salva

Chef Florin Dumitrescu, dar și Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au rămas surprinși când au aflat că farfuria Mădălinei Crețan a obținut mai multe puncte decât a Ștefaniei Pop. Deși concurenții i-au recomandat să folosească amuleta pentru a o salva, Dumitrescu a refuzat acest lucru.

'Nu, nu e cazul, crede-mă. Tu riști astăzi, dar o să ieși mâine, ce faci? E o miscare mult prea riscantă, pentru că e posibil ca Ștefania să funcționeze astăzi, data viitoare, la următorul battle, va trebui, din nou, să aibă o zi proastă și să plece acasă și în momentul respectiv să nu mai am cum să îi salvez pe ei',a spus Florin Dumitrescu.

Ștefania Pop a făcut cursuri de cofetar

Ștefania Pop, concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu și-a dorit foarte mult să facă dulciuri. Astfel, a decis să întrerupă cursurile și să vină la București pentru a face cursuri de cofetar. S-a angajat în domeniu și reușește să facă diverse deserturi. Aceasta a reușit să impresioneze cei trei chefi la începutul noului sezon, preparând un desert pentru care a obținut trei cuțite.

„Știu să fac, nu e chiar punctul meu forte, trebuie să recunosc, dar în ultima vreme gătesc mult mai mult, că am contextul. M-am mutat cu logodnicul meu și îi fac de mâncare. Încerc tot felul de chestii, pentru că îmi place bucătăria în sine, adică senzația pe care mi-o dă atunci când gătesc ceva.', declara Ștefania la începutul competiției.

Sursa foto: Captura video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter