Se schimbă regulile la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Doi concurenți vor fi eliminați

Publicat pe

În această seară, regulile celui mai intens reality show al momentului se schimbă. Anisia Gafton, Roxana Nemeș, Giani Kiriță, Cristi Mitrea, Sali Levent și Radu Vlăduț primesc vestea că din acest moment competiția trece la un alt nivel. O nouă ediție Sunt celebru, scoate-mă de aici! este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Cabral vor intra în tabără pentru a le da concurenților vestea că din acest moment jocul ia o altă direcție. 'Sunteți foarte mulți. Și, ce credeți? Veți fi și mai puțini. Avem o veste bună și una proastă – veste bună e că liderii sunt puternici, vestea proastă e că veți trimite doi concurenți direct la eliminare', vor spune cei doi.

Se schimbă regulile la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Doi concurenți vor fi eliminațiSe schimbă regulile la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Doi concurenți vor fi eliminați

Pentru ultima dată, liderii vor propune un concurent spre jocul de eliminare, iar strategiile vor continua atât în tabăra plăcerilor, cât și în tabăra belelelor. Cristi Mitrea va juca o carte ce-i va lua prin surprindere pe toți: 'E timpul să elimini un adversar redutabil și să-ți faci loc în joc atât timp cât ai puterea asta. A fost o plăcere să joc alături de Giani. Este unul dintre cei mai puternici bărbați din competiție', va spune luptătorul MMA.

Citește și: AMI a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”A fost cel mai frumos joc al minții”

Citește și: Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după doar 14 zile. Cine a trădat-o

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu s-a prezentat la ultima înfățișare în procesul de divorț.Anamaria Prodan: „Vreau să scap'

Citește și: Părintele Calistrat a fost suspendat și i s-a interzis să țină slujbe pe durata anchetei:'O astfel de situație produce multă durere…'

Se schimbă regulile la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Ultima decizie a liderilor de a trimite pe cineva la eliminare nu va rămâne fără reacție. 'Probabil vrea
să joace cartea aia frumoasă, să fie fair play, dar nu știu dacă-l crede cineva'
, va reacționa Giani Kiriță la auzul numelui pe care Cristi Mitrea l-a ales pentru eliminare.

După nominalizarile pentru jocul de eliminare, cei rămași în tabără vor afla surpriza pe care show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! a pregătit-o tuturor: 'Voi, cei care ați rămas aici, ați demonstrat că sunteți foarte puternici, știți ce aveți de făcut, cum aveți de făcut pentru a merge mai departe. După acest moment, nu va mai exista un lider al taberei, intrați în linie dreaptă. Fiecare pentru el. Ne apropiem de semifinale!', vor spune Cabral și Adela Popescu.

Cine se va salva în această seară și va primi șansa de a lupta pe cont propriu pentru titlul de Regele sau Regina Junglei, dar și cine va pleca acasă, vedem azi, de la ora 21:30, la PRO TV. Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!

sursă- comunicat de presă

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter