Tania Budi își deschide o nouă afacere, la 54 de ani: „Mă distrez foarte mult, am știut să-mi creez personalul, managerii”

Publicat pe

Tania Budi își deschide o nouă afacere, la 54 de ani. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi din țară. Are o carieră de peste 30 de ani în acest domeniu, debutul acesteia având loc în anii ’90, când s-a angajat la Antena 1. De-a lungul anilor, Tania Budi a demonstrat că are și calitățile unui antreprenor de succes, fiind patroana mai multor cluburi din Constanța și București. Recent, vedeta a anunțat că urmează să pune bazele unei noi afaceri. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 54 de ani, Tania Budi se poate declara o femeie împlinită. Pe lângă cariera în televiziune, aceasta deține mai multe afaceri prospere. Într-un interviu mai vechi, aceasta susținea că reușește să împace cu cu succes viața personală și afacerile, mărturisind că îi rămâne timp pentru ea și pentru ieșirile cu prietenii. Fratele ei îi este partaner de afaceri, iar împreună administrează mai multe cluburi de noapte. În această perioadă, vedeta de televiziune se pregătește să-și deschidă o altă afacere, având în vedere succesul pe care l-a cunoscut până acum.

Tania Budi își deschide o nouă afacere, la 54 de ani: „Mă distrez foarte mult, am știut să-mi creez personalul, managerii'Tania Budi își deschide o nouă afacere, la 54 de ani: „Mă distrez foarte mult, am știut să-mi creez personalul, managerii'

Citește și: Care este singura intervenție pe care și-a făcut-o Tania Budi:”Acum vreun an mi-am…”

Citește și: Ce dietă ține Tania Budi la 54 de ani:”Porția de mâncare la jumătate”

Citește și: Pepe, imagini emoționante cu cei trei copii. Cum i-a surprins prezentatotul TV:„Primul brăduț din viața lui'

Citește și: Cum a cerut-o în căsătorie Dj-ul Vali Bărbulescu pe iubita lui, Maria Andreea:'De acum și pentru totodeauna…'

Tania Budi își deschide o nouă afacere, la 54 de ani

Într-un interviu recent, vedeta a susținut că va deschide un nou club, împreună cu fratele ei. În perioada pandemiei, aceasta a fost nevoită să renunțe la una dintre afacerile ei, însă acest lucru nu a împiedicat-o să-și extindă business-ul.

„Am afaceri în Constanța care merg foarte bine, iar acum cu fratele meu mai deschidem un club lounge. Este al cincilea sau al șaselea, nu mai știu, dar am mai închis din cauza pandemiei un club. Mă distrez foarte mult, am știut să-mi creez personalul, managerii, am avut și noroc de oameni buni, am mult timp liber și mi-l ocup pentru mine, pentru tot ce înseamnă prietenii mei, cultură, am o viață foarte frumoasă', a Tania Budi pentru unica.ro.

„Trebuie să ai forță'

Deși are o viață activă și plină de responsabilități, Tania Budi a mărturisit că gestionează lucrurile astfel încât să își canalizeze energia către perspectivele de dezvoltare. Mai mult, se pare că stresul nu face parte din viața vedetei, fiind de părere că este o stare pe care ți-o induci.

„Stresul ți-l faci, cuvântul stres nici nu-mi place să-l pronunț. Trebuie să ai forță, trebuie să știi exact când pui punct la ceva ce îți ia din energia pe care poți să o dai unde e ceva constructiv pentru tine', a mai adăugat vedeta.

„Nu sunt adepta operațiilor estetice'

În cadrul aceluiași interviu, Tania Budi a susținut că nu a apelat niciodată la intervențiile estetice, însă a încercat mai multe proceduri de înfrumusețare.

„Sunt deja 12 ani de când de tenul meu are grijă domnul doctor Iancu Morad. Nu sunt adepta operațiilor estetice și prefer tratamentele cât mai discrete. Ani la rând am făcut mezoterapie și PRP, însă acum am apelat la dumnealui pentru cea mai nouă procedură M-Rejuvenation, despre care am auzit doar lucruri foarte bune. Este un tratament minim invaziv care reîntinerește pielea și trăsăturile feței, fără operație, și care are efect pentru chiar mai mult de un an de zile. Am făcut o primă ședință și, deși știu că rezultatele se instalează treptat, văd deja vizibile îmbunătățiri la nivelul pielii și chiar în ceea ce privește structura feței', a spus Tania Budi.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter