Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian: "Avem gânduri serioase. Facem de toate"

Publicat pe

Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian. Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți urmează să devină părinți pentru prima oară, iar artista a vorbit recent, în cadrul unui podcast, și despre nuntă. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate cântărețe din tânara generație. Pe lângă cariera impresionantă, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Anghel Damian, regizor și actor. Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de patru luni și urmează să devină părinți pentru prima oară anul viitor. Totuși, cu toate că trăiește o perioadă extrem de frumoasă din viața ei, Theo a decis să stea departe acum de lumina reflectoarelor.

Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian: "Avem gânduri serioase. Facem de toate"Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian: "Avem gânduri serioase. Facem de toate"

Însă, invitată la podcastul lui Mihai Bobonete, artista a oferit primele informații despre relația cu Anghel Damian, dar a mărturisit că urmează și nunta. Iată ce a mai spus Theo Rose!

Citește și: Theo Rose a susținut primul concert după ce s-a aflat că este însărcinată.A îmbrăcat o ținută sexy, cu abdomenul la vedere

Citește și: Theo Rose, despre sarcină și relația cu Anghel Damian:„Este jumătatea mea. Dumnezeu știe clar ce face cu noi'

Citește și: Iancu Sterp a vorbit despre noaptea accidentului provocat de Culiță:’Cu intenție s-a urcat la volan…’

Citește și: Sonia Argint, despre relația dintre Tiberiu Argint și Andreea Bălan:'Nu a mai funcționat și…'

Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian

Invitată la podcastul lui Mihai Bobonete, printre altele, Theo Rose a vorbit despre relația pe care o are cu Anghel Damian. Artista a mărturisit că s-au mutat deja împreună și că are multe de învățat de la tatăl copilului ei.

De asemenea, aceasta a mai dezvăluit că urmează să facă și nunta în următoarea perioadă, însă nu a oferit prea multe detalii despre acest subiect.

„Ne-am mutat împreună, e băiat mișto. Învăț multe de la el, e băiat bun, de la admirație până la dragoste. Tot. Îmi place de el și lui de mine.

Are talent și la muzică, a mai cântat și în musicaluri. În fiecare seară ne întâlnim acasă. Avem gânduri serioase. Facem și nuntă și copii, facem de toate.', i-a mărturisit Theo Rose lui Bobonete, în podcastul actorului.

Theo Rose a confirmat sarcina

Primele informații legate de o posibilă sarcină au apărut în presă, apoi tatăl artistei a confirmat. La ceva timp după, Theo Rose a făcut și ea primele declarații. Într-un InstaStory, vedeta a spus că este, într-adevăr, însărcinată cu Anghel Damian, însă nu a vrut să ofere mai multe informații.

„E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese vreau să-l strigați nepoate sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții’, a spus artista pe InstaStory.

Și Anghel Damian a transmis un mesaj după ce a aflat că o să devină tătic pentru prima oară.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem compleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune’a declarat regizorul serialului Clanul.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter