Theo Rose a susținut primul concert după ce s-a aflat că este însărcinată. A îmbrăcat o ținută sexy, cu abdomenul la vedere

Publicat pe

Theo Rose a susținut primul concert după ce s-a aflat că este însărcinată. Vestea că îndrăgita artistă o să devină mamă pentru prima dată alături de Anghel Damian a luat pe toată lumea prin surprindere. După numeroase speculații, atât cântăreața cât și regizorul serialului 'Clanul' de pe Pro TV au confirmat că vor avea un copil împreună. De atunci, lucrurile s-au mai liniștit și Theo Rose a susținut primul concert, unde și-a lăsat burtica de gravidă la vedere prin prisma unei ținute sexy.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose nu se sfiește să se afișeze cu burtica de gravidă de când s-a aflat că o să fie mamă. Deși inițial a vrut să țină vestea doar pentru ea și familia ei, totul a ieșit la iveală. Artista a explicat că își dorea să dea vestea tuturor într-o altă variantă, iar la fel a susținut și iubitul ei, Anghel Damian.

Theo Rose a susținut primul concert după ce s-a aflat că este însărcinată. A îmbrăcat o ținută sexy, cu abdomenul la vedereTheo Rose a susținut primul concert după ce s-a aflat că este însărcinată. A îmbrăcat o ținută sexy, cu abdomenul la vedere

Acum însă, fiindcă toată lumea știe nu mai are motiv pentru care să își ascundă burtica de gravidă. Theo Rose radiază de fericire că o să aibă un copil și a început deja să se mândrească cu acest lucru. Momentan sarcina este la început, astfel că nu se vede foarte tare că poartă un copil în pântece. Totuși, cei care știu cum arăta abdomenul ei înainte nu au cum să nu remarce.

Citește și: Alex Leonte, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată:„Nu pot vorbi despre asta. Sunt…'

Citește și: Anghel Damian, după ce s-a aflat că Theo Rose e însărcinată și că îl face tată:”Este o bucurie inexprimabilă”

Citește și: Florentin Petre divorțează de soția lui, Margarita Peychinska:”Mi se pare josnic pentru o femeie să…”

Citește și: Mirela Banias de la Insula Iubirii a împlinit 40 de ani.Fosta concurentă este de nerecunoscut

Theo Rose a susținut primul concert după ce s-a aflat că este însărcinată

Theo Rose a susținut vineri seară primul ei concert după ce a confirmat că este însărcinată. Bucuroasă, artista și-a expus burtica de gravidă. Deși nu se observă foarte bine în primul trimestru, cei care știau vestea cea mare s-au bucurat să o vadă pe scenă în ipostaza de viitoare mămică.

Theo Rose, ținută sexy și cu burtica de gravidă la vedere

Theo Rose nu a ezitat și a ales să poarte pe scenă o ținută provocatoare. Artista a îmbrăcat un compleu negru și extrem de sexy, lăsând chiar și burtica la vedere. În public se aflau numeroase persoane dragi, printre care și bunica ei, căreia a ținut neapărat să-i mulțumească că este mereu alături de ea și că o susține.

Mamaia e aici cu noi! Mamaia e nelipsită de la concertele mele. Îți mulțumesc că vii la concertele mele, mamaie!', a strigat Theo Rose la microfon în timpul concertului, potrivit Wowbiz.

Theo Rose nu a spus nimic despre sarcină pe scenă

Cu toate că a confirmat sarcina și marea mulțime știe deja acest lucru, Theo Rose nu a spus nimic despre faptul că o să devină mămică atunci când a urcat pe scenă. Artista și-a făcut intrarea ca de obicei, iar publicul a fost mai activ ca niciodată, distrându-se la cote maxime. Seara s-a încheiat frumos pentru cântăreață, cât și pentru toți cei prezenți.

Theo Rose și Anghel Damian au confirmat că vor fi părinți

După ce s-a aflat că Theo Rose este însărcinată și a ținut primele pagini din lumea mondenă, părinții ei și apropiații au confirmat acest lucru. Totodată, la scurt timp și iubitul ei a declarat că o să devină tată pentru prima dată alături de Theo Rose.

Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune', a declarat Anghel Damian.

Theo Rose a mărturisit că este însărcinată

După doar 4 luni de relație, Anghel Damian și Theo Rose au făcut marele pas. Cei doiau demonstrat că dragostea este cea care dictează cum să se întâmple lucrurile. Cu zâmbetul pe față, dar totodată reținuți, cei doi au confirmat că vor avea un copil. Primul care a luat cuvântul a fost însă regizorul serialului 'Clanul' de la Pro TV și abia dupăa frumoasa cântăreață.

'Vă pup de la filmări. E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese vreau să-l strigați nepoate sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții', a spus Theo Rose pe Instagram.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter