Theo Rose, prima reacție după ce s-a aflat că este însărcinată: ”Ne vedem la...” / Ce a decis referitor la cariera ei

Publicat pe

Theo Rose, decizie radicală în privința carierei, după ce a aflat că este însărcinată. Artista și-a pus deja pe primul loc cele mai importante aspecte din viață. Nu a ieșit în față pentru a face declarații despre sarcina ei, însă le-a comunicat fanilor un aspect important ptivind concertele ei și activitatea profesională. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose a șocat pe toată lumea! Vestea că este însărcinată după patru luni de relație cu Anghel Damian a debusolat pe toată lumea. Cu toate astea, artista a păstrat tăcerea, la fel ca și iubitul ei. Totuși, le-a explicat fanilor ce decizie a luat în privința carierei sale.

Theo Rose, prima reacție după ce s-a aflat că este însărcinată: 'Ne vedem la...' / Ce a decis referitor la cariera eiTheo Rose, prima reacție după ce s-a aflat că este însărcinată: 'Ne vedem la...' / Ce a decis referitor la cariera ei

Nu mai este doar un zvon faptul că Theo Rose și Anghel Damian o să devină părinți pentru prima dată. Atât tatăl artistei, cât și Horia Brenciu au confirmat sarcina artistei și au declarat că sunt foarte fericiți pentru ea. Printre numeroasele felicitări, însă, fanii se gândesc ce o să facă cu concertele ei, cât și cu cariera muzicală pe perioada sarcinii.

Citește și: Tatăl lui Theo Rose a confirmat faptul că artista este însărcinată:„Voi fi cel mai fericit bunic din lume'

Citește și: Nea Mărin, când a aflat că Theo Rose este însărcinată:”Nu e deloc prea tânără să devină mamă la 24 de ani”

Citește și: Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi din cauza lui Laurențiu Reghecampf:”Nu m-am gândit că o să ne lase pe drumuri”

Citește și: Raluca Todea și Dan Manciu s-au certat la Chefi la Cuțite:”Nu mai strigați la mine…”

Theo Rose, decizie radicală în privința carierei, după ce a aflat că este însărcinată

Toată lumea se întreabă ce o să se întâmple cu cariera muzicală a lui Theo Rose. Ei bine, Boier Bibescu a făcut un anunț în acest sens, iar cântăreața a distribuit și ea pentru a-i ține pe fani la curent cu privire la următoarea perioadă din activitatea ei profesională. Mai concret, nu se oprește aici, ci continuă să urce pe scenă și să aducă zâmbetul pe fața tuturor.

Theo Rose își va susține toate evenimentele anunțate! Vineri ne vedem la Berăria H', a scris Boier Bibescu pe InstaStory.

Tatăl lui Theo Rose a confirmat sarcina artistei

Nu doar Horia Brenciu a confirmat sarcina artistei. Tatăl artistei a ieșit în față și a declarat că este extrem de fericit pentru fiica lui și pentru că o să devină bunic. Familia cântăreței radiază de bucurie în aceste momente și așteaptă cu nerăbdare să afle sexul copilului.

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați.

Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!’, a spus Ioan Diaconu pentru Playtech.ro.

Theo Rose se iubește cu Anghel Damian de 4 luni

În urmă cu câteva luni, Theo Rose și Alex Leonte au decis să meargă pe drumuri separate. În ciuda relației de ani de zile, cei doi nu se mai înțelegeau așa că și-au zis adio. Nu a trecut mult timp și îndrăgit artistă și-a găsit fericirea în brațele lui Anghel Damian. Povestea lor de dragoste a avansat rapid, astfel că au făcut și pasul cel mare, urmând ca în câteva luni să devină părinți pentru prima dată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter