Theo Rose, despre sarcină și relația cu Anghel Damian: „Este jumătatea mea. Dumnezeu știe clar ce face cu noi”

Publicat pe

Theo Rose, noi detalii despre sarcină și relația cu Anghel Damian. Theo Rose a vorbit despre sarcină și relația cu Anghel Damian. Declarațiile mult așteptate și-au făcut simțită prezența și țin primele pagini din showbiz-ul monden. Frumoasa artistă nu a mai ezitat și a vorbit fără perdea despre sarcină, cât și despre relația ei cu Anghel Damian. Ce spune cântăreața despre noua ei viață de acum înainte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose, noi detalii despre sarcină și relația cu Anghel Damian. Theo Rose a fost destul de reținută în momentul în care s-a aflat că este însărcinată. Doar apropiații au ieșit în față și au confirmat sarcina. S-a dezbătut pe larg subiectul, iar apoi, atât Theo Rose, cât și Anghel Damian au spus clar că vor fi părinți. Totuși, fanii nu au auzit încă povestea pe larg și lucruri din intimitatea lor.

Theo Rose, despre sarcină și relația cu Anghel Damian: „Este jumătatea mea. Dumnezeu știe clar ce face cu noi'Theo Rose, despre sarcină și relația cu Anghel Damian: „Este jumătatea mea. Dumnezeu știe clar ce face cu noi'

Theo Rose a simțit presiunea care se pune pe ea din toate părțile. Artista a decis să vorbească fără perdea pentru a mulțumi pe toată lumea. Totodată, a explicat clar că privind relația ei cu Anghel Damian vrea să fie mult mai discretă ca până acum.

Citește și: Cum și-a anunțat Theo Rose părinții că este însărcinată:'Este asumată, ea a zis că, daca pică, pică, asta e'

Citește și: Ce nume îi plac lui Theo Rose pentru copiii ei:'Dacă o să am un băiat…'

Citește și: Mama Geta, după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore:'Un singur lucru să nu uitați…'

Citește și: Culiță Sterp a scăpat de arest și a fost pus sub control judiciar.Unde s-a ascuns de polițiști, imediat după accident

Theo Rose, noi detalii despre sarcină și relația cu Anghel Damian

Theo Rose nu a stat pe gânduri și l-a numit pe Anghel Damian sufletul ei pereche. Artista a explicat că povestea de dragoste dintre ei este una pe care nu o poate explica și la care nu se aștepta. Fericită din cale afară, Theo Rose a dat de înțeles însă că sarcina nu a fost planificată, ci așa a vrut Dumnezeu să fie.

A fost ceva, nu am cum să înțeleg deocamdată cum se poate să existe așa ceva, dar Dumnezeu știe clar ce face cu noi și de ce ne pune în anumite contexte.

Încerc totuși să fiu discretă în ceea ce privește relația noastră, dar nu mă feresc să vorbesc despre el, pentru că e omul cu care îmi petrec timpul, da, e jumătatea mea, doar că încercăm totuși să fim mai discreți așa', a declarat, pentru Playtech Știri, Theo Rose.

Theo Rose, afectată de presiunea din mediul online

O știm deja pe Theo Rose că este una dintre cele mai puternice artiste. În ciuda numeroaselor episoade de hate, frumoasa cântăreață a știu cum să gestioneze totul. Nu s-a lăsat niciodată afectată de către gura lumii, însă se pare că de data aceasta presiunea pusă pe ea privind sarcina și-a pus amprenta.

'Oamenii au reacționat în fel și chip. Vreau să îmi țin viața cumva departe de reacții de genul acesta. Oricât ai fi de tare și oricât ai zice că nu le iei în seamă, nu au cum să nu te afecteze la un moment. Am zis să ne vadă mai răruț că e mai drăguț. Lasă că e bine așa', mai declarat Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian, părinți pentru prima oară

Theo Rose și Alex Leonte au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai mulți ani. Din nefericire, totul a ajuns la final. Nu a durat mult și frumoasa artistă și-a găsit liniștea în brațele lui Anghel Damian. Lucrurile și iubirea pe care și-o poartă unul altuia au evoluat mult mai repede decât oricine se aștepta. Astăzi, după 4 luni de relație, Anghel Damian și Theo Rose se pregătesc să devină părinți pentru prima dată.

Cântăreața se află în primul trimestru de sarcină, astfel că momentan nu se știe dacă o să aibă fetiță sau băiețe. Oricum ar fi, artista îl așteaptă cu nerăbdare, mai ales că vrea să fie mama a cel puțin trei copii, așa cum declara în trecut.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter