Theo Rose recunoaște că e o iubită dificilă în relația cu Anghel Damian: „O chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine. La nervi...”

Publicat pe

Theo Rose recunoaște că e o iubită dificilă în relația cu Anghel Damian. Nu, nu spunem noi asta, ci chiar îndrăgita artistă, care a vorbit fără perdea despre relația pe care o are cu regizorul serialului 'Clanul' de pe Pro TV. Theo Rose a explicat cum este ea ca și iubită, dar și cum se comportă cu cei din jurul ei, mai ales cu iubitul ei după ce au aflat că vor fi părinți pentru prima dată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose recunoaște că e o iubită dificilă în relația cu Anghel Damian. Theo Rose se află în primul trimestru de sarcină. Artista a rămas însărcinată cu Anghel Damian după doar câteva luni de relație. Cei doi au demonstrat că dragostea nu ține de timp, ci din contră, de sentimentele pe care le a unul pentru altul. Acum, după ce au confirmat faptul că vor fi părinți pentru prima oară, Theo Rose a vorbit și despre cum se înțelege cu iubitul ei.

Theo Rose recunoaște că e o iubită dificilă în relația cu Anghel Damian: „O chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine. La nervi...'Theo Rose recunoaște că e o iubită dificilă în relația cu Anghel Damian: „O chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine. La nervi...'

Ei bine, deși au doar 4 luni de relație, Theo Rose a mărturisit că Anghel Damian este sufletul ei pereche alături de care se vede pentru tot restul vieții. Lucrurile mergeau foarte bine între ei de la început, iar acum după ce au aflat că vor fi părinți, totul este la superlativ.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă tatăl lui Theo Rose.Ioan Diaconu are aceeași meserie de peste 20 de ani

Citește și: Alex Leonte, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată:„Nu pot vorbi despre asta. Sunt…'

Citește și: Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au împlinit opt ani de relație.Cum au sărbătorit: „Doar noi”

Citește și: Panică la Chefi la cuțite, după ce lui Titus Antonescu i s-a făcut rău. A avut nevoie de ajutorul medicilor:”De asta îmi e cel mai frică. Îmi tremură…”

Theo Rose recunoaște că e o iubită dificilă în relația cu Anghel Damian

Theo Rose este mereu cu zâmbetul pe buze și glumele la ea, însă cu toate astea spune despre ea că este o persoană dificilă. Artista a explicat pe larg cum stau lucrurile. Mai concret, susține că este foarte deschisă și prietenoasă cu cei din jurul ei pe care nu-i cunoaște. Lucrurile însă se schimbă când vine vorba de prieteni, familie sau iubit.

'E greu să fii iubitul meu pentru că am o gură proastă, așa. Este o chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine. Am observat că asta o aplic și cu familia. Am foarte mult bun simț și sunt atentă cum mă comport cu oricine altcineva. Să fie totul corect, să nu greșesc cu niciun cuvânt.', a mărturisit Theo Rose, în cadrul podcast-ului moderat de Mihai Bobonete.

Theo Rose, reacții neașteptate când este nervoasă

Theo Rose a mărturisit în fața tuturor că are momente când cu greu se poate controla. Artista a explicat că în momentele de furie este destul de rea. De asemenea, a ținut să precizeze că are un astfel de comportament urât doar cu familia ei. Deși are doar 4 luni de relație cu Anghel Damian, se pare că acesta i-a cunoscut deja 'defectele' și le-a agreat.

'La cei de lângă mine, familie, prieteni, iubit, să le dau în cap și alta nu. La nervi, nu tot timpul.', a continuat Theo Rose.

Cum a cucerit-o Anghel Damian pe Theo Rose

S-a aflat că au o relație, iar la scurt timp că vor fi părinți pentru prima dată. Cu toate astea, nu mulți știu cum au ajuns, de fapt, în acest pas. Ei bine, artista a dezvăluit că la ea nu s-au dat prea mulți bărbați în viață, ci decât cei cărora ea le-a permis, Anghel Damian fiind unul dintre ei.

'Bărbații nici nu prea au îndrăznit să mă cucerească. Mă gândesc că m-au plăcut câțiva, dar au avut curaj doar ăia pe care i-am lăsat eu să îndrăznească. Adică a fost așa cu chemare.', a mai spus Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian locuiesc împreună

Theo Rose este o iubită dificilă în relația cu Anghel Damian, dar cu tot cu momentele ei de furie pe care le are, se înțeleg de minune. Cei doi s-au mutat împreună și se bucură de timp de calitate unul în compania altuia când nu au nimic în program. Totodată, profită și de faptul că sunt împreună la filmările de la serialul 'Clanul'. Deși se cunoscu de puțin timp, cei doi au numeroase planuri. Pe lângă copilul care este 'pe drum', se gândesc serios și la nuntă.

Da, ne-am mutat împreună. E mișto, e băiat bun și învăț multe de la el. Este de la admirație, până la dragoste. E tot. Îmi place de el. Și lui îi place de mine (n.r. râde).

Timp petrecem dacă suntem la `Clanul`, că suntem amândoi. În fiecare seară ne întâlnim acasă. Avem gânduri serioase, mă mărit și fac copii (n.r. râde)', a mai declarat Theo Rose despre relația cu Anghel Damian.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter