Titus Alexandru a fost eliminat de la Chefi la cuțite, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar Sorin Bontea l-a salvat: „Știți cum este pisica cu nouă vieți? Ăsta e...”

Publicat pe

Titus Alexandru a fost eliminat de la Chefi la cuțite, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar Sorin Bontea l-a salvat. Titus Alexandru a fost eliminat și, apoi, salvat la „Chefi la cuțite'. Ediția trecută a emisiunii culinare a fost una intensă și plină de evenimente neprevăzute. Concurentul din echipa lui Cătălin Scărlătescu a pierdut battle-ul cu numărul 13, însă a fost salvat de la eliminare datorită amuletei lui Sorin Bontea! Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Titus Alexandru a fost eliminat de la Chefi la cuțite, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar Sorin Bontea l-a salvat. Titus Alexandru s-a făcut remarcat încă de la castigul show-ului datorită stilului său excentric și a poveștii de viață impresionante. În vârstă de 22 de ani, concurentul este de meserie ilustrator și grafic designer, iar pasiunea pentru gătit i-a fost insuflată în familie. La preselecțiile emisiunii culinare, acesta a gătit „Kunefe și gullac', un desert specific bucătăriei egiptene. În ultima ediție a show-ului, tânărul a fost la un pas de a părăsi competiția, având în vedere punctajul obținut la cel de-al 13-lea battle. Când s-a așteptat mai puțin, lucrurile au luat ă întorsătură complet neașteptată.

Titus Alexandru a fost eliminat de la Chefi la cuțite, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar Sorin Bontea l-a salvat: „Știți cum este pisica cu nouă vieți? Ăsta e...'Titus Alexandru a fost eliminat de la Chefi la cuțite, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar Sorin Bontea l-a salvat: „Știți cum este pisica cu nouă vieți? Ăsta e...'

Titus Alexandru a fost eliminat și, apoi, salvat la „Chefi la cuțite'. Concurentul a ajuns până în echipa lui Florin Dumitrescu, însă, ulterior, a fost schimbat cu un alt concurent și a fost mutat în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cine este Titus Alexandru Antonescu de la Chefi la Cuțite.A dormit cu crocodilii în curte

Citește și: Andrei Mihalcea, prima reacție după eliminarea de la Chefi la Cuțite:”Asta e realitatea!” Ce i-a transmis Brigitta: „Ai fost…”

Citește și: Smiley a fost jefuit:”Mi s-a furat telefonuș”

Citește și: Ce sunt crimele de război 

Titus Alexandru a fost eliminat de la Chefi la cuțite, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar Sorin Bontea l-a salvat

În cadrul celui de-al 13-lea battle al emisiunii, tânărul de 22 de ani a reușit să obțină numai 7 puncte pentru farfuria sa. Proba a fost una de o dificultate ridicată, concurenții fiind nevoiți să gătească câte un preparat  la fiecare 10 minute, timp de 60 de minute.

Mai mult, Florin Dumitrescu a folosit o amuletă prin care a interzis echipelor adverse cuptoarele și tocătoarele. Cătălin Scărlătescu a preferat să folosească amuleta prin care echipele rivale au gătit în ștafete de câte 2 concurenți, cu schimb la fiecare trei minute.

În cele din urmă, Gina Pistol a anunțat notele obținute de concurenți, iar Florica și Titus au rămas ultimii, cu 12 și, respectiv, 7 puncte. Pentru că a obținut cel mai mic punctaj în cadrul probei, Titus Alexandru a fost eliminat.

Concurentul a ajuns în echipa lui Sorin Bontea

Când a auzit verdictul, Titus Alexandru a izbucnit în lacrimi. Ulterior, Sorin Bontea a foslosit amuleta care salvează un concurent de la eliminare, așadar tânărul a ajuns în echipa de aur alb. Momentul a fost unul extrem de emoționant.

„Pe Titus am să îl iau în echipă. Îmi este foarte drag, așa că Titus este argintiu. Titus este creativ și plus de asta, echipa îl iubește', a spus Sorin Bontea.

Deși a pierdut un membru al echipei, Cătălin Scărlătescu și-a exprimat bucuria cu privire la șansa primită de Titus: „Ma bucur pentru că ar fi fost păcat să plece. În primul battle pleacă din echipa lui Dumitrescu, ajunge la mine în echipă și acuma în loc să plece acasă, ajunge la Bontea. Știți cum este pisica cu nouă vieți? Ăsta este leopardul cu trei vieți deja'.

Sursa foto: Captură Video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter