Toma Cuzin a fost condamnat la 1 an de închisoare cu amânare. Firicel din Las Fierbinți a condus fără permis sub influența substanțelor interzise

Publicat pe

Toma Cuzin a fost condamnat la 1 an de închisoare cu amânare. Celebrul actor din Las Fierbinți a fost condamnat la un an de închisoare pentru că a condus o mașină, fără permis, aflându-se sub influența unor substanțe interzise. Se pare că Tom Cuzin nu este la prima greșeală. De-a lungul timpului, actorul a fost surprins de mai multe ori, la volan, deși nu avea voie să conducă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Toma Cuzin, unul dintre cei mai apreciați actori din România, a fost condamnat la un an de închisoare cu amânare. Actorul a condus un autoturism fără permis, sub influența unor substanțe interzise, iar magistrații l-au găsit vinovat. În trecut, Toma Cuzin a mai avut probleme cu legea.

Toma Cuzin a fost condamnat la 1 an de închisoare cu amânare. Firicel din Las Fierbinți a condus fără permis sub influența substanțelor interziseToma Cuzin a fost condamnat la 1 an de închisoare cu amânare. Firicel din Las Fierbinți a condus fără permis sub influența substanțelor interzise

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală l-au condamnat pe actorul Toma Cuzin, pentru infracțiunile pe care le-a comis. Acesta a fost condamnat la un an de închisoare, iar sentinta este cu amânare, nu una executorie. Actorul va fi nevoit să îndeplinească mai multe condiții pentru a nu ajunge în spatele gratiilor.

Citește și: Ce meserii a avut Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinți:”Singurul rol care mă urmărește”

Citește și:Cine este și cum arată adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți.Este artist plastic

Citește și:Cine este Ahlam Albashir, femeia care a pus bomba în Istanbul.Terorista a ucis 6 oameni și a rănit 81

Citește și:Karina, fiica lui Jorge și a Alinei Laufer, a împlinit 14 ani. Ce mesaj i-a transmis tatăl ei:„Să ne încurajăm copiii să viseze'

Toma Cuzin a fost condamnat la închisoare

Toma Cuzin, actorul care îl interpretează pe Firicel în Las Fierbinți, a fost condamnat la un an de închisoare. Actorul a fost găsit vinovat de magistrați după ce a condus, fără permis, sub influența unor substanțe interzise. Potrivit Fanatik, sentinta nu este definitivă, iar condamnarea este una cu amânare.

'Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN (…), a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018).Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data 20.11.2018). (…)Stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzute de art. 336 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 20.11.2018). (…)Contopeşte cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adăuga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), în total pedeapsa de 1 an închisoare', se arată în minuta instanței.

Toma Cuzin trebuie să respecte un serie de condiții pentru a nu ajunge la închisoare

Toma Cuzin va fi nevoit să îndeplinească câteva condiții pentru a nu ajunge la închisoare. De asemenea, actorul va trebuie să achite și plata cheltuielilor judiciare, suma ridicându-se la 1.200 de lei.

'Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă', se mai arată în sentință.

Actorul a avut mai multe probleme cu legea

Toma Cuzin a avut mai multe probleme cu legea de-a lungul timpului. Acesta a fost cercetat penal și pentru alte infracțiuni. În urmă cu trei ani, Firicel din Las Fierbinți a ar fi fost prins în timp de deținea droguri de mare risc, dar oamenii legii au decis să renunțe la urmărirea penală în aceast caz. În 2007, Toma Cuzin și alți câțiva tineri au fost săltați de lucrătorii BCCO, fiind prins în flagrant cu stupefiante.

Toma Cuzin joacă rolul lui Firicel din Las Fierbinți, devenind un personaj îndrăgit de mulți români. Acesta este căsătorit și are doi copii. Acesta a avut mari probleme cu legea, dar de această dată, actorul trebuie să îndeplinească o serie de condiții impuse de lege.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter