Un soldat din Satu Mare și-a cerut iubita în căsătorie la Parada de 1 Decembrie. Cum a reacționat tânăra

Publicat pe

Un soldat din Satu Mare și-a cerut iubita în căsătorie la Parada de 1 Decembrie. Ieri a fost o zi plină pentru cei care lucrează în armată și-n stagiul militar, însă totodată și plină de emoții.  Andrei Pop, soldat al Batalionului 52 Geniu Tisa, și-a cerut iubita în căsătorie chiar înainte de a începe Parada Militară de Ziua Națională. Iată cum a reacționat tânăra! Momentul a adus lacrimi pe fața multora!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Clipe de emoție, suspans, bucurie și iubire la Parada Militară de 1 Decembrie. Soldatul Andrei Pop a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care s-a așezat în genunchi chiar în fața iubitei sale. Cu un buchet mare de trandafiri, un inel în cutie și o dragoste mare, și-a cerut partenera de viață în căsătorie. Acesta a simțit să facă marele pas chiar în fața tuturor, iar reacție frumosei brunete a luat pe toată lumea prin surprindere.

Un soldat din Satu Mare și-a cerut iubita în căsătorie la Parada de 1 Decembrie. Cum a reacționat tânăraUn soldat din Satu Mare și-a cerut iubita în căsătorie la Parada de 1 Decembrie. Cum a reacționat tânăra

Zeci de oameni prezenți au imortalizat momentul și au așteptat cu mare suspans răspunsul tinerei. Iubita soldatului nu a lăsat loc de așteptare și nici de interpretări, astfel că a zis un mare și răsunător 'DA'. Aplauzele, urările și minunatele fotografii au umplut clipele de după, până când soldatul a fost nevoit să meargă la Parada Militară.

Citește și: Unde petrece Cristi Brancu de 1 Decembrie:'Mai mereu m-a prins la treabă. Anul acesta, sărbătorim alături de…' / EXCLUSIV

Citește și: Parada de Ziua Națională a României, fără avioane și elicoptere.De ce nu este show aviatic de 1 Decembrie, în București

Citește și: Când se difuzează finala iUmor, sezonul 13.Cine sunt cei 13 finaliști

Citește și: Dana Săvuică și-a început cariera de model pentru a scăpa de complexe:„Eram timidă și…'

Un soldat din Satu Mare și-a cerut iubita în căsătorie la Parada de 1 Decembrie

În ultimii ani, la Parada Militară, mai mulți soldați au decis să își ia inima în dinți și să facă pasul cel mare. Bineînțeles, emoțiile și suspansul au fost la cote maxime, asta fiindcă putea să primească și un 'Nu' ca și răspuns. Asta nu pentru că nu există iubire, ci poate pentru că tânăra nu se simțea pregătită pentru acest pas. Oricum ar fi, nu este cazul cererii în căsătorie de ieri, asta fiindcă soldatul Andrei Pop și iubita lui au trecut la următorul nivel în relația lor, înconjurați de numeroase persoane, într-un moment cu adevărat special.

Cereri în căsătorie de neuitat la Parada Militară de 1 decembrie

Cererea în căsătorie de ieri nu este prima care se întâmplă la Parada Militară de 1 Decembrie. Și-n 2017, un militar din Oradea și-a cerut iubita în căsătorie, tot de Ziua Națională a României, chiar în timpul festivităților organizate atunci în Parcul 1 Decembrie.

De asemenea, un astfel de eveniment emoționant și plin de dragoste a avut loc și în 2016. De data aceasta nu de 1 decembrie, ci în timpul festivităților pentru Ziua Marinei Militare, din data de 15 august. Pe atunci, un militar al Forțelor Navele Române și-a cerut în căsătorie iubita, iar răspunsul îl ghiciți cu toții.

Totuși, nu putem uita nici de jurnalista Roxana Hulpe. Aceasta a fost cerută în căsătorie de unul dintre directorii festivalului Untold, într-un cadru inedit. Bogdan Rădulescu a făcut pasul cel mare în văzul tuturor. Răspunsul nu s-a lăsat așteptat și a fost unul afirmativ.

Cum au sărbătorit vedetele ziua de 1 Decembrie

Ei bine, în timp ce ieri multă lume era la Parada Militară de 1 decembrie, alții nu au putut ajunge. Totuși, au simțit și trăit pe propria piele ziua de 1 Decembrie. Spre exemplu, numeroase vedete au ales să îmbrace ia sau portul național complet. Ba mai mult decât atât, au făcut urări speciale. I-au dorit țării în care s-au născut numai bine și totodată i-au mulțumit pentru tot, care de care cu mesaje mai frumoase.

Sursă foto: Portal Sm / Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter