Viviana Sposub s-a filmat cu testul de sarcină în mână: "Emoțiile de azi-dimineață"

Publicat pe

Viviana Sposub și George Burcea sunt mai fericiți ca niciodată împreună și toată lumea se întreabă, acum, dacă cei doi urmează să devină părinți. Ieri, Viviana, înainte să intre în direct în emisiunea Vorbește Lumea, s-a filmat cu un test de sarcină în mână, spunând că are emoții mari.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce Lora a decis să plece de la Vorbește Lumea din dorința de a se ocupa de proiectele profesionale, echipa emisiunii de la Pro TV s-a mărit considerabil. Deci, lui Cove i s-au alăturat Viviana Sposub, Sore, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană. Ieri, înainte de a intra în direct, Viviana Sposub le-a arătat urmăritorilor ei că George Burcea a venit s-o susțină.

Viviana Sposub s-a filmat cu testul de sarcină în mână: "Emoțiile de azi-dimineață"Viviana Sposub s-a filmat cu testul de sarcină în mână: "Emoțiile de azi-dimineață"

Însă, nu acesta a fost detaliul care a atras atenția tuturor. După ce l-a sărutat pe iubitul ei, aceasta s-a filmat alături de un test de sarcină spunând că are emoții mari. Nu mult a lipsit ca toată lumea să se întrebe dacă Viviana Sposub și George Burcea urmează să devină părinți. Tot în respectivul Insta Story, Viviana a scris următorul mesaj: „Emoțiile de azi-dimineață'.

Citește și: George Burcea a dormit două luni în mașină, în fața blocului în care stă Viviana Sposub:”Am locuit pe stradă”

Citește și: Viviana Sposub revine la Vorbește Lumea!Cine i s-a mai alăturat lui Cove, după plecarea Lorei

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie secretele relației de durată, de 21 de ani, cu Mircea Badea.Cine cedează, după o discuție „aprinsă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Raluca Moianu cu fiica ei, Mara:„Adolescența e o perioadă complicată, sunt un om răbdător'

Viviana Sposub și George Burcea vor deveni părinți?

Testul de sarcină pe care Viviana Sposub l-a arătat urmăritorilor este unul rapid, însă, până acum, nici ea și nici George Burcea nu au anunțat pe rețelele sociale dacă rezultatul a fost pozitiv sau negativ. Totuși, în cazul în care ar fi pozitiv, George Burcea ar deveni tată pentru a treia oară. Amintim faptul că el mai are două fetițe din relația cu Andreea Bălan: pe Ella Maya care s-a născut pe 9 octombrie 2016 și pe Clara Maria, care a venit pe lume pe 4 martie 2019.

George Burcea și Andreea Bălan au hotărât să meargă pe drumuri separate la puțin timp după ce s-au căsătorit. Artista și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint, iar George Burcea s-a îndrăgostit de Viviana Sposub în emisiunea Ferma. Actorul povestit cum a început relația dintre el și iubita lui.

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu', i-a spus George Burcea lui Vali Bărbulescu în cadrul emisiunii Ferma. În Plus’.

Viviana Sposub: „George a fost sprijinul meu'

Viviana Sposub ne-a dat detalii în exclusivitate, în urmă cu câteva luni, despre relația cu George Burcea.

George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției', ne-a povestit Viviana Sposub.

Viviana a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei.

George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E  și foarte sexy!, a mai povestit fosta concurentă de la Ferma.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter