Zanni ar putea fi înlocuit la PRO TV. Cine va prezenta emisiunea Survivor Extrashow, în noul sezon?

Publicat pe

Zanni ar putea fi înlocuit la PRO TV. Pe 16 ianuarie, a fost difuzată prima ediție a emisiunii online „Survivor: Extrashow', fiind prezentată de Zanni, fost câștigător al competiției. Show-ul i-a avut ca invitați pe foști concurenți de la „Survivor' și au fost comentate cele mai emblematice momente din cadrul edițiilor. Acum, se pare că emisiunea ar putea avea un nou prezentator. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Zanni ar putea fi înlocuit la PRO TV. Zanni, câștigătorul sezonului precedent Survivor, a prezentat emisiunea „Survivor: ExtraShow', în care a dezbătut, alături de invitații săi, cele mai tari faze din fiecare episod al aventurii din Republica Dominicană. Emisiunea este difuzată imediat după încheierea episoadelor din Survivor și include interviuri interesante, informații din culise despre Faimoși și Războinici, dar comentarii ale prezentatorului Daniel Pavel. Acum, se pare că Zanni se află în negocieri cu producătorii în privința emisiunii de pe VOYO.

Zanni ar putea fi înlocuit la PRO TV. Cine va prezenta emisiunea Survivor Extrashow, în noul sezon?Zanni ar putea fi înlocuit la PRO TV. Cine va prezenta emisiunea Survivor Extrashow, în noul sezon?

Zanni ar putea fi înlocuit la PRO TV. Canalul de televiziune a început deja pregătirile pentru „Survivor România 2023'. În această perioadă, are loc castingul pentru selectarea concurenților care vor forma cele două echipe.

Citește și: Zanni, replici acide la adresa Paulei Chirilă, la Splash! Vedete la apă:„M-a enervat'. Iulia Albu l-a pus imediat la punct

Citește și: Cine este Zanni.Dramele din viața câștigătorului Survivor

Citește și: Simona Halep va afla peste un an verdictul în scandalul de dopaj:„Vor fi două înfățișări, pentru că…'

Citește și: Carmen Iohannis a împlinit 62 de ani.Cum a început povestea ei de iubire cu Klaus Iohannis

Zanni ar putea fi înlocuit la PRO TV

Se pare că primul concurent de la „Survivor România 2023' va fi selectat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Cei înscriși vor fi supuși la tot felul de probe, în timp ce telespectatorii vor alege cine merge mai departe.

Acum, se pare că Zanni se află în negocieri cu ProTV pentru a rămâne prezentatorul emisiunii „Suvivor: Extrashow', difuzată pe VOYO. Se pare că există alternative pentru rolul de moderator, între care se numără și Elena Chiriac sau Alex Delea.

Contactată de reporterii Fanatik, Elena Chiriac a refuzat să confime sau să infirme cooptarea ei în cadrul emisiunii online. Chiar și așa, Zannidache se află pe lista celor care ar putea participa la emisiunea „Survivor: All-Stars'.

Zanni a participat la numeroase show-uri de televiziune

De-a lungul timpului, Zanni a făcut parte din numeroase proiecte de televiziune. În 2021, acesta a participat la „Survivor România', competiție din care a ieșit învingător. Anterior, a fost cocnurent și la „Chefi la cuțite', făcând parte din echipa lui Florin Dumitrescu, apoi cea a lui Sorin Bontea.

În cadrul emisiunii culinare, concurentul a avut o evoluție foarte bună, reușind să-i impresioneze pe cei trei jurați cu preparatele sale. Acesta nu a ieșit învingător, fiind eliminat în ediția 34 din sezonul 8.

Recent, câștigătorul Survivor a acceptat și provocarea de a face parte din emisiunea „Splah! Vedete la apă'. După ce a sărit de pe o platformă de 10 metri, acesta a intrat în posesia unui premiu în valoare de 10.000 de lei.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter