Refuzată de Zina Dumitrescu în tinerețe, Ileana Șipoteanu a fost manechin la 54 de ani: "M-am simțit ca pe podiumul din Milano"

Publicat pe

Ileana Șipoteanu a fost manechin acum, la 54 de ani și și-a văzut un mare vis împlinit. Cântăreața și-a dorit dintotdeauna să prezinte moda, pe podium, dar Zina Dumitrescu a refuzat-o la o preselecție, când era adolescentă. Ileana Șipoteanu spune că de data aceasta s-a simțit ca pe podiumul din Milano, artista visând de când era copil să fie manechin.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ileana Șipoteanu a urcat, recent, pe podiumul de modă, în cadrul unui eveniment caritabil care a avut loc la Cugir. Inițial, artista a fost invitată să cânte, dar a ajuns să prezinte, cu dezinvoltură, pentru nu mai puțin de cinci designeri.

Refuzată de Zina Dumitrescu în tinerețe, Ileana Șipoteanu a fost manechin la 54 de ani: "M-am simțit ca pe podiumul din Milano"Refuzată de Zina Dumitrescu în tinerețe, Ileana Șipoteanu a fost manechin la 54 de ani: "M-am simțit ca pe podiumul din Milano"

Ileana Șipoteanu și-a împlinit, la 54 de ani, visul de a prezenta moda

Ileana Șipoteanu a avut parte la Cugir de una dintre cele mai frumoase experiențe ale vieții de artistă, aceea în care și-a văzut, practic, visul cu ochii.

„Visul meu nu a fost să cânt, ci să prezint moda. La 5-6 ani, prezentam rochiile mamei și pantofii cu tocuri, mă fâțâiam prin oglindă. Voiam să fiu Angela Similea și să mă mărit cu Octavian Ursulescu.

Îmi plăceau ținutele ei. M-am dus la o preselecție pentru modă. Dar din cauza înălțimii, eu am 1,68 m, a venit Zina Dumitrescu la Câmpulung și bineînțeles că nu m-a luat. Și am suferit, am plâns.

Până mi s-a împlinit oarecum visul, în anul 2020, când am fost mireasa unei colecții. Superb. Dumnezeu îți oferă când ești pregătită această posibilitate extraordinară de a te confrunta cu realitatea.

Eu am făcut efortul de a impune intenția. Și uite că a venit. Dacă nu va mai merge cu cântatul, o dau pe modă', a declarat Ileana Șipoteanu pentru impact.ro.

Citește și:Cum arată acum Magda Ciumac. În ce relații a rămas cu Tolea, fostul ei soț:'Un leu nu am primit de la el'

Citește și:Medeea Marinescu, reacție acidă după ce a ajuns de urgență cu fiul ei la un spital privat:’Un copil târându-se pe jos de dureri…’

Ileana Șipoteanu s-a simțit ca pe podium, în Milano

Ileana Șipoteanu spune că inițial a fost invitată să cânte, dar a ajuns să prezinte, cu dezinvoltură, pentru nu mai puțin de cinci designeri.

„Când m-am dus la Cugir, nu mă așteptam la așa ceva, cât de profesioniști au fost. Am mers pentru o cauză nobilă și mi-a bucurat sufletul.

Am zis că e un orășel mic, dar am întâlnit o minune de ardeleni, de opt luni se pregăteau. Au avut o ambiție extraordinară, în frunte cu Miss Univers România, Karina Costas, care e din Târgu Mureș.

Inițial, m-am dus să cânt. Am întrebat doar cine-mi face rochia pentru recital, pentru că la un astfel de eveniment trebuie să prezinți designerul.

Când am aflat că e un maraton de șase ore, au fost 12 designeri, mi-am zis că nu pot să cânt la final, mă gândeam că la final nu va mai fi nimeni în sală.

Am spus eu, la un moment dat, să mă lase să defilez în rochia de la recital. Dar mi-au dat cinci designeri, am defilat pentru fiecare.

M-am gândit că dacă tot fac asta, hai să cânt o melodie la fiecare apariție. A fost mai interesant așa, a fost senzațional, m-am simțit minunat. Și acum sunt entuziasmată.

M-am simțit ca pe podiumul din Milano. M-am încadrat în măsurile standard, am intrat în toate acele ținute. Acest eveniment a fost pentru copiii din Cugir defavorizați de soartă. I-a pus pe podium să defileze', spune Ileana.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter