Rețetă de ouă umplute colorate. Este un preparat perfect pentru masa de Paște

.

Rețetă de ouă umplute colorate. Este un preparat perfect pentru masa de Paște. Invitații vor rămâne uimiți datorită acestui preparat gustos. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Cosânzienele Gătesc au publicat pe platforma de socializare TikTok rețeta de ouă umplute colorate. Este o delicatesă pentru masa de Paște a românilor. Care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a te bucura de un preparat gustos.

Rețetă de ouă umplute colorate. Ingrediente


-6 ouă

-2 castraveți în oțet

-2 linguri de maioneză

-o linguriță mică de muștar clasic

-o linguriță de suc de lămâie

-frunze de ceapă verde

-sfeclă roșie

-apă fierbinte

-sare

-piper

Citește și: Rețeta de drob de miel a lui Cătălin Scărlătescu, perfectă pentru masa de Paște. Preparat fraged și gustos!

Citește și: Rețetă de cozonac roz cu zmeură, migdale și fistic: „Un contrast plăcut între aroma fructelor și gustul bogat al aluatului'

Citește și: Când fac Andreea Bălan și Victor Cornea nuntă: „Este sufletul meu pereche, omul lângă care voi rămâne pentru tot restul vieții. Abia aștept să ne căsătorim’

Citește și: Andreea Berecleanu își așteaptă copiii acasă, de Paște: „Locuiesc împreună în Londra. Eva a primit prima ofertă de job, Petru e încă student’. Cele mai grele momente din cariera prezentatoarei TV / EXCLUSIV


Rețetă de ouă umplute colorate. Mod de preparare

Pentru a obține o culoare intensă folosim sfeclă roșie. O curățăm, o feliem și o așezăm într-un bol, apoi turnăm peste ea apă fierbinte. Acoperim vasul cu un capac sau o farfurie și lăsăm amestecul la infuzat pentru cel puțin 30 de minute. În acest timp, fierbem ouăle, le curățăm de coajă, le tăiem în jumătăți și le îndepărtăm gălbenușurile.

După ce sfecla a infuzat suficient, o scoatem și introducem albușurile în lichidul obținut, lăsându-le acolo cel puțin o jumătate de oră. Între timp, pregătim umplutura din gălbenușuri, muștar, maioneză, castraveți murați tocați fin, zeamă de lămâie, sare și piper.


Când albușurile s-au colorat, le punem pe un șervețel să se usuce, apoi le așezăm frumos pe un platou. Cu ajutorul unui pos umplem fiecare jumătate cu crema obținută și presărăm deasupra ceapă verde tocată. Rezultatul este o combinație spectaculoasă de culoare și gust. Poftă bună!

Sursa foto: TikTok