EXCLUSIV Viva! Andreea Bănică va fi din nou mamă - VIDEO

Publicat pe

Viața e plină de surprize! Asta am aflat de la cântăreața Andreea Bănică, care a decis să împărtășească cu noi cel mai bine păstrat secret din showbiz-ul românesc.

 

Andreea Banica1

 

Viața Andreei Bănică s-a schimbat însă în momentul în care a aflat că este însărcinată a doua oară. Deși vestea i-a luat pe nepregătite pe cântăreață și pe soțul ei, cei doi sunt mai fericiți ca oricând și au ținut să împărtășească acest lucru cu noi. Bucurați-vă de un pictorial exclusiv cu viitoarea mămică, surprinsă în ipostaze super hot, la piscină, în costum de baie!

 

Cover Story-ul de luna aceas­ta m-a făcut să mă simt ca într-un film american cu spi­oni și dosare Top Secret. Asta pentru că protagonista coper­tei noastre avea un secret bine păstrat, timp de aproape patru luni, pe care ni l-a încredințat și nouă, cu condiția să nu-l divulgăm nimă­nui până la apariția revistei. La ședința foto, fotograful Marius Bărăgan, make-up artistul Andra Manea și hair stilistul Camelia Negrea au devenit și ei complici la toată povestea, întrucât burtica Andreei nu mai putea fi as­cunsă în costumele de baie pe care le-a purtat pentru picto­rialul de la piscină.

 

 

cover FB

 

Așadar, la 38 de ani, viața i-a rezervat artistei și soțului ei, Lucian, o surpriză de proporții. După o poveste de dra­goste ce durează de douăzeci de ani, părinții Sofiei, o fetiță superbă de șapte ani pe care ați și văzut-o într-un pictorial VIVA! la mare, acum câțiva ani, sunt pregătiți să îi ofere acesteia un frățior.

 

Andreea a muncit pe rupte la shooting, străduindu-se să iasă totul perfect, așa cum ne-a obișnuit deja, de ani de zile. Totul sub atenta supra­veghere a lui Lucian, care a avut grijă să o alimenteze cu smoothie-uri, eclere și sandviciuri pe tot parcursul zilei obositoare de shooting.

 

Trecem direct la subiect. Cum ai aflat că ești însărcinată?

Îmi făceam întreținere corpo­rală la un salon și, în timpul tratamentului, mi s-a făcut rău. Făcusem înainte un tra­tament hormonal care mi-a dat niște stări neplăcute și nu știam pe baza a ce să pun sta­rea asta de rău. Am ajuns acasă și am început să mă gândesc ce ar putea fi. A doua zi mi-am luat, totuși, un test de sarcină și, când am văzut că se înroșește a doua liniuță, mi-am zis: „Vai, acum ce mă fac?! Știind că urmez un tratament hormonal pentru a-mi regla nivelul de prolacti­nă din organism, care era foarte mare, nu m-am gândit că organismul își va reveni atât de repede, încât aș putea rămâne însărcinată. N-a fost în plan să mai facem un copil. I-am zis lui Lucian, ne-am pupat și ne-am bucurat. Pri­mul meu gând a fost cum o să reacționeze Sofia.

 

Ei i-ai spus?

Nu i-am spus încă. O să îi spunem când apare revista, pentru că, dacă îi spuneam, știa toată lumea până acum. Părinților lui Lucian le-am spus abia după ce am aflat se­xul copilului. Știam numai noi doi. Era un pic ciudat, pentru că nu puteam să mă bucur cu nimeni. Ce mi se pare interesant e că, cu o sea­ră înainte de a afla sexul copi­lului, am visat că o să am un băiat. Primesc un telefon de la clinică a doua zi: „felicitări, doamna Bănică, veți avea un băiețel sănătos! Ce poate fi mai frumos decât să ai un bă­iat și o fată! Bine, noi ne bucu­ram oricum! Nici la Sofia nu ne-am dorit ceva anume.

 

Continuarea în numărul de IULIE al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 IULIE.  

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter