Andreea Bălan l-a iertat pe Keo și a făcut un gest total neașteptat. Reacția lui Misty când a aflat totul: ”După marele divorț al anului...”

Publicat pe

Dacă până acum Andreea Bălan nu a vrut să mai audă sub nicio formă de Keo, artista a revenit la sentimente mai bune față de fostul ei iubit. Vedeta a suferit cumplit, după ce a fost părăsit de artist pentru o altă femeie.

Andreea Bălan pare că a îngropat securerea războiului și încearcă să revină la sentimente mai bune față de fostul ei partener. Gesturile artistei nu au trecut neobservate de fani, dar nici de Misty, actuala iubită a lui Keo.

După ce mulți ani Andreea Bălan l-a ținut blocat pe Keo pe toate rețelele de socializare, acum artista îl urmărește pe Instagram, ba chiar îi apreciază unele postări, potrivit Ciao.

Se pare că vedeta apreciază fotografiile în care Keo este singur, fără actuala iubită și Arya, fetița pe care o au împreună.

Andreea Bălan și Keo s-au despărțit după 8 ani de relație

Nimeni nu ar fi crezut că relația lor va ajunge la final, însă Keo s-a îndrăgostit de o altă femeie. Andreea Bălan a suferit enorm când a aflat că marea ei dragoste a trădat-o.

Andreea Bălan și Keo au fost împreună 8 ani și părea că nimic nu îi va despărți. De 6 ani, artistul se iubește cu Misty, femeia cu care a făcut și un copil.

Reacția lui Misty, după ce a aflat de gesturile Andreei Bălan

Actuala iubită a lui Keo a fost anunțată de gesturile pe care le face Andreea Bălan, iar aceasta a avut o reacție. Misty a vorbit fără perdea despre acest subiect destul de sensibil.

Dupa marele divorț al anului, am fost puțin stalkerita recunosc și am observat că ea' i-a dat Follow și like-uri iubitului tău. Nu ți se pare deplasat din partea ei?', este una din întrebările pe care Misty a primit-o.

Neața, dragilor. Bună, Andra. Am primit aseară întrebările de la tine însă le-am lăsat pentru astăzi pentru că era destul de târziu. (…) Îmi cer scuze pentru întârziere, dar a trebuit să mă opresc și să întrerup pentru Arya (fetița ei și a lui Keo – n.r.) care voia să pape. Andra, cred că universul nu vrea ca eu să răspund la această întrebare pentru că nu găsesc timp, Arya mă solicită foarte tare. Am intrat și eu pe pagina lui Keo să văd despre ce vorbești și într-adevăr există niște like-uri recente pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină. Însă, dacă sunteți puțin atenți, există niște like-uri doar la acele postări în care Keo cântă la pian. Nu există like-uri la o postare cu Keo și Arya sau la o postare cu noi trei. Așadar, putem interpreta și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos că întotdeauna, la pian, putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist, a răspuns Misty.

Misty nu este deloc deranjată de ceea ce se întâmplă

Iubita lui Keo nu este deloc afectată de ceea ce se întâmplă și nu simte că relația ei este amenințată de Andreea Bălan.

Nu mă deranjează deloc. Keo este un artist foarte talentat și foarte apreciat de o țară întreagă. Vă invit și pe voi să urmăriți acele filmulețe cu Keo interpretând la pian. Îmi pare rău pe de o parte că v-am răspuns la aceste întrebări pentru că nu fac altceva decât să alimentez ceea ce va urma să apăra în presă din cauza sau datorită acestor like-uri pe care voi le-ați observat și de care m-ați informat pentru că habar nu aveam, iar eu greșesc foarte mult răspunzându-vă vouă acum la aceste întrebări. De cele mai multe ori, tăcerea este de aur și așa am procedat întotdeauna pentru liniștea familiei mele, pentru mine, pentru fericirea mea. Dar pe de altă parte, pe undeva… cred că simțeam nevoia.

De asemenea, și eu, uneori, din diferite motive, fie din curiozitate, plictiseală, din plăcere, admirație, apreciere, urmăresc anumite pagini, da? …dar o fac din umbră.

Nu simt nevoia să-mi fac cunoscută și simțită prezența pe acele pagini tocmai pentru că știu că voi crea astfel de discuții pe subiecte controversate și de titluri senzaționale în presă care, cu siguranță, vor urma să apară', a conchis Misty.

Citește și: Andreea Bălan a explicat de ce va cere custodie exclusivă, la divorț! Ce spune despre fostul ei soț: 'Mi-a arătat că este cam recalcitrant'

FOTO: Facebook

Andreea Bălan l-a iertat pe Keo și a făcut un gest total neașteptat. Reacția lui Misty când a aflat totul: 'După marele divorț al anului...'Andreea Bălan l-a iertat pe Keo și a făcut un gest total neașteptat. Reacția lui Misty când a aflat totul: 'După marele divorț al anului...'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter