Andreea Bălan a împlinit 37 de ani. Ce declarație de dragoste i-a făcut iubitul ei, Tiberiu Argint

Publicat pe

Andreea Bălan a împlinit, astăzi, 37 de ani. Vedeta se află acum în vacanță, în Grecia, alături de iubitul ei, Tiberiu Argint. Acesta s-a lăsat purtat de val și i-a făcut o declarație de dragoste pe contul său de Instagram, iar Andreea i-a răspuns pe măsură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Astăzi este ziua de naștere a Andreei Bălan. Artista a împlinit 37 de ani și se sărbătorește în Grecia, alături de iubitul ei, Tiberiu Argint. Acesta a lăsat la o parte discreția și i-a făcut o declarație de dragoste pe Instagram!

Andreea Bălan a împlinit 37 de ani. Ce declarație de dragoste i-a făcut iubitul ei, Tiberiu ArgintAndreea Bălan a împlinit 37 de ani. Ce declarație de dragoste i-a făcut iubitul ei, Tiberiu Argint

Andreea Bălan se bucură de atenția tuturor persoanelor dragi, chiar și de a fetițelor ei, deși este plecată în vacanță. Ella i-a transmis vedetei un mesaj special.

Tiberiu Argint, declarație de dragoste pentru Andreea Bălan

Deși au spus că vor să fie discreți când vine vorba de viața lor de cuplu, se pare că Tiberiu Argint și Andreea Bălan au început să dea câte puțin din casă. După ce ieri Tiberiu a postat prima fotografie cu ei împreună, astăzi i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale.

Tiberiu Argint a publicat pe InstaStories o fotografie în care apare alături de Andreea Bălan și a scris „La mulți ani, iubita mea!'. Artista a distribuit postarea pe contul ei de socializare și a pus o inimioară în semn de mulțumire.

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, prima fotografie împreună!

Citește și: Cum e relația dintre Andreea Bălan și George Burcea la 1 an după începerea divorțului: „L-am iertat”

Citește și: Alina, fosta iubită a lui Fulgy, a vorbit despre consumul de droguri:

Citește și: Adela Popescu, fotografie cu burta de gravidă la vedere, pe Instagram.

Vedeta a primit un mesaj special și de la colega ei de scenă, Andreea Antonescu: „La mulți ani fericiți, @andreeabalanofficial! Să nu uiți vreodată că meriți tot ce-i mai bun!'.

Deși se află în vacanță în Grecia, Andreea Bălan s-a bucurat de atenția Ellei, dar și a mamei ei. Vedeta a postat pe Instagram mesajele video primite de la acestea.

La muți ani, mami! Te iubesc și ești cea mai bună mămică din lume!', i-a transmis fiica ei cea mare, Ella.

La mulți ani, mami! Aceste flori sunt pentru tine, alături de inimioarele noastre: Ella, Clara și buni. Pentru tine, cea mai frumoasă și cea mai bună mămică. Te iubim! La mulți ani!', i-a transmis mama ei într-un video.

Chiar și Sonia Argint a distribuit postarea lui Tiberiu Argint și i-a transmis o urare Andreei Bălan: „La mulți ani, cumnățică!!!'.

Tiberiu Argint a publicat prima fotografie împreună cu Andreea Bălan

Tiberiu Argint și Andreea Bălan se află acum într-o vacanță în Grecia. Cei doi au mai renunțat la discreție și au postat prima fotografie împreună!

Andreea Bălan și iubitul ei au fost fotografiați de la spate, în timp ce se plimbă, iar Tiberiu a pus pe fundal piesa „Liberian Girl’ a lui Michael Jackson.

Tot în acest an, în primăvară, cuplul a fost într-o vacanță în Dubai: „Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist. Am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut‘.

Până acum, Andreea Bălan a vorbit deschis despre relațiile pe care le-a avut. Însă, de când este cu Tiberiu a ales să fie o persoană mai discretă când vine vorba de dragoste.

Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună‘, a spus Andreea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter