Ce medie a avut Bianca Drăgușanu la BAC: „Eram cea mai bună!”

Publicat pe

Ce medie a avut Bianca Drăgușanu la examenul de bacalaureat. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a atras atenția oamenilor datorită scandalurilor în care a fost implicată de-a lungul timpului. Diva se bucură în acest moment de o viață liniștită alături de iubitul și de fiica sa. În ceea ce privește studiile sale, blondina a promovat examenul de bacalaureat cu o notă foarte mare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a avut parte de multe critici de-a lungul timpului din cauza scandalurilor în care a fost implicată. Ba mai mult, foarte multe persoane i-au adresat critici în ceea ce privește nivelul său de educație. Bianca a dat peste nas oamenilor care o judecă și a spus nota cu care a promovat examenul de bacalaureat.

Ce medie a avut Bianca Drăgușanu la BAC: „Eram cea mai bună!'Ce medie a avut Bianca Drăgușanu la BAC: „Eram cea mai bună!'

Aceasta a vorbit inclusiv despre cariera pe care ar fi dorit să o construiască dacă nu devenea cunoscută. Diva a visat întotdeauna să fie medic estetician.

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut două intervenții estetice:”Sunt un STAR”

Citește și: Alex Bodi, încă o lovitură!Ce se întâmplă cu plângerea depusă de Bianca Drăgușanu împotriva lui

Citește și: Anamaria Prodan, noi declarații despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf:„Când stai lângă soția ta, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu…'

Citește și: Maria Speranța a fost cerută în căsătorie la Asia Express:„Mi s-au oferit…'

Ce medie a avut Bianca Drăgușanu la Bacalaureat

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care este cea mai mare pasiune a sa. Ba mai mult, vedeta ar fi avut o carieră în medicină estetică dacă nu ar fi devenit atât de cunoscută.

Pasiunea mea adevărată e medicina. Medicina estetică. Aș fi vrut să mă apuc de meseria asta. Eram cea mai bună! Cel mai bun medic estetician.', a spus diva în cadrul emisiunii La Măruță.

Cu atât mai mult, ea a dezvăluit faptul că a luat examenul de bacalaureat cu nota 9,50. Totuși, pe blondină a luat-o valul, dat fiind că în diploma ei se arată că media finală a fost, de fapt, 8.95. Desigur, diferența nu este una mare, însă în emisiune „a umflat' un pic nota pe care a obținut-o. (vezi documentul cu diploma în galeria foto)

Să nu uităm că am luat BAC-ul cu 9,50. Eu ce îmi propun să fac, reușesc. Cei care mă urăsc pot să zică orice despre mine, eu sunt un om asumat.', a continuat ea.

„Acum îmi permit orice'

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre banii pe care i-a câștigat în acest an. Se pare că diva a atins apogeul ei financiar în 2021. După ce și-a vândut imaginea unei firme de videochat, blondina a câștigat o sumă imensă de bani.

Anul ăsta, 2021, a fost cel mai bun din punct de vedere financiar. Mi-am vândut imaginea unei firme de videochat și am câștigat o sumă imensă. Acum îmi permit orice. Pot să-mi cumpăr ce vreau, pot să merg oriunde vreau.', a spus ea.

Bianca Drăgușanu și-a adus sora la București

Diva a povestit despre viața sa de familie. Aceasta se bucură în fiecare zi de prezența Sofiei, fiica ei din căsnicia cu Victor Slav. Cu atât mai mult, tânăra și-a adus sora la București pentru a fi mai aproape de ea.

Am o familie fericită. Am o fetiță pe care o iubesc și am o soră pe care am mutat-o în București.', a declarat ea în cadrul aceleași emisiuni.

Sursă foto: Instagram

Vezi şi subiectele la matematică la BAC 2022!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter