Cum arată casa lui Bebe Cotimanis. Actorul locuiește la țară, alături de iubita lui

Publicat pe

Fanii actorului au avut ocazia să vadă recent casa în care s-a retras Bebe Cotimanis, în cadrul unei discuții spumoase pe care acesta a purtat-o cu colegul său de serial Lucian Viziru. Actorul locuiește într-o comună din apropiere de Pitești, alături de partenera sa de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bebe Cotimanis locuiește într-o comună din apropiere de Pitești, alături de Iulia Dumitru, partenera sa de viață, într-o casă cochetă și primitoare, într-o zonă unde, spune actorul, sunt cei mai gospodari oameni din Argeș. Recent, actorul i-a fost gazdă lui Lucian Viziru, căruia i-a făcut mai întâi un tur al casei și alături de care a depănat amintiri.

Cum arată casa lui Bebe Cotimanis. Actorul locuiește la țară, alături de iubita luiCum arată casa lui Bebe Cotimanis. Actorul locuiește la țară, alături de iubita lui

Cum arată casa de la țară a lui Bebe Cotimanis

Lucian Viziru și Bebe Cotimanis au fost colegi de platou în serialul „Lacrimi de iubire”, iar reîntâlnirea a fost una emoțonantă. Actorul a dezvăluit, încă de la început, că este fericit cu alegerea făcută, și anume aceea de a se muta la țară.

Citește și: Ce afacere și-a deschis Bebe Cotimanis după ce a plecat de la PRO TV

Citește și: Bebe Cotimanis, copleșit cu declarații de dragoste de femeia pentru care a divorțat: „Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume. Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, mi l-a trimis!’

Citește și: Motivul pentru care Bebe Cotimanis a plecat de la ProTV, după 25 de ani: 'Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Bebe Cotimanis. Adela seamănă foarte bine cu tatăl ei, dar a ales cu totul altă meserie

„Suntem în comuna Bogați, sat Glîmbocelu. Se spune că aici sunt cei mai gosposari oameni din Argeș, așa că sunt fericit', a spus actorul în podcastul lui Lucian Viziru.

Casa în care locuiește Bebe Cotimanis este plasată într-o oază de verdeață, înconjurată de dealuri și cu o terasă care oferă o priveliște ce-ți taie răsuflarea. Actorul este și un gospodar pe cinste, ocupându-se de grădină ca un adevărat profesionist, iar interiorul casei, un loc extrem de primitor, te invită la relaxare din prima clipă. Mândru de locul său de adopție, Bebe Cotimanis i-a făcut lui Lucian Viziru și un tur al satului.

Ce spune actorul despre iubita lui

În cadrul dialogului purtat cu fiul lui din serial, Bebe Cotimanis a vorbit și despre relația cu iubita lui, Iulia Dumitru, femeia care îi este alături de 4 ani. Deși mărturiște, cu umorul caracteristic, că s-a temut să aibă o relație cu o actriță, cei doi formează acum un cuplu de invidiat. În plus, cei doi sunt acum și colegi, deoarece Bebe Cotimanis face parte dintr-o trupă de teatru particulară din care face parte și Iulia Dumitru.

„Iulia Dumitru este partenera mea de viață de vro 4 ani. Ne simțim foarte bine împreună. Totodeauna m-am temut să stau lângă o actriță. E o chestie dificilă. Jucăm împreună. De regulă, vii acasă și zici: Am avut spectacol, am venit acasă, mamă! Dar ea răspunde: Am avut și eu, nu știu dacă ți-ai dat seama', a povestit Bebe Cotimanis.

Și cum Lucian Viziru nu s-a sfiit să-i pună întrebări dificile, Bebe Cotimanis a vorbit și despre regrete.

„Regrete nu am, pentru că n-am lăsat în urmă dezastru. Totodeauna am avut grijă de sufletele celorlalți. Am în fiecare zi atâtea lucruri de făcut, că nu am timp să mă uit în urmă. Îmi pare rău că nu am dat-o pe Adela (n.r fiica) să facă un instrument, un pian. Adela este un scenograf foarte bun, are afacerile ei', a povestit Bebe Cotimanis.

Iar în ceea ce privește cel mai fericit moment al vieții sale, actorul a mărturisit că, paradoxal, pentru el fericirea nu există.

„Nu pot să-ți spun chestia asta. Pentru mine fericirea nu există. Fericirea e drumul spre fericire. Nașterea copiilor. Alea au fost niște momente extraordinare. Alea sunt fericiri carnale, naturale. Restul sunt împliniri. Pe plan profesional mă simt tot timpul împlinit. Pentru că nu am jucat niciodată ce nu mi-a plăcut', a mai spus Bebe Cotimanis.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter