Cum arată și cu ce se ocupă Corina Dănilă, după ce a renunțat la telenovele. Are 49 de ani

Publicat pe

Cum arată și cu ce se ocupă Corina Dănilă, după ce a renunțat la telenovele? Această întrebare a stat deseori pe buzele fanilor artistei, după ce nu au mai văzut-o în seriale TV. Admiratorii săi își amintesc și acum de apariția ei din „Numai iubirea'. Au adorat-o atât pentru talentul ei, cât și pentru frumusețea sa ieșită din comun. Ei bine, se pare că vedeta a găsit elixirul tinereții, pentru că la 49 de ani e neschimbată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, fani din toată țara au fost curioși să afle cum arată și cu ce se ocupă Corina Dănilă, după ce a renunțat la telenovele. Serialele TV în care a apărut în trecut i-au adus un succes formidabil, chiar și peste hotare. Printre peliculele în care a interpretat roluri celebre se numără „Numai Iubirea', „Crucea de piatră', „Somnul insulei', etc.

Cum arată și cu ce se ocupă Corina Dănilă, după ce a renunțat la telenovele. Are 49 de aniCum arată și cu ce se ocupă Corina Dănilă, după ce a renunțat la telenovele. Are 49 de ani

Corina Dănilă este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Fanii își amintesc și acum cu zâmbetul pe buze de rolul ei din telenovela românească „Numai iubirea'. Distribuția a apărut în 2004 și a durat un an, până în 2005. Atunci, ea interpreta rolul Anei Dogaru. În peliculă au apărut și alți actori celebri, precum Alexandru Papadopol, Oana Zăvoranu, Adela Popescu și Dan Bordeianu.

Citește și: De ce boală suferă Corina Dănilă:„Este o afecțiune care se declanşează pe fond emoţional'

Citește și: Cum arată Corina Dănilă, la 47 de ani, după ce a slăbit enorm și și-a făcut prima intervenție estetică.”Vine o vreme pentru toate!”

Citește și: Cum l-a visat Constantin Enceanu pe regretatul Petrică Mîțu Stoian:„M-a trecut un fior rece'

Citește și: Fiul lui Adrian Iovan, acuzații pentru cei care nu au reușit să-i salveze tatăl, acum 7 ani:„Niciunul nu a fost în stare'

Cum arată și cu ce se ocupă Corina Dănilă, după ce a renunțat la telenovele

După ce filmările pentru telenovela „Numai iubirea' s-au încheiat, Corina Dănilă s-a orientat către meseria de prezentatoare TV. În 2006, ea a prezentat emisiunea „Femeia conduce', la Euforia TV. Ulterior, artista s-a mutat la TVR 2, post de televiziune la care a prezentat diverse emisiuni. A rămas aici, astfel că nu a renunțat la pasiunea ei pentru televiziune. În prezent, ea e gazda emisiunii „Gala umorului', difuzată în fiecare vineri pe micile ecrane.

Pe lângă televiziune, Corina Dănilă nu a renunțat nici la teatru. Fanii o pot admira în continuare pe scenă, în diferite spectacole. Cu toate că se spune că frumusețea e trecătoare, nu e și cazul artistei. Și-a păstrat același ten perfect și aceleași trăsături superbe care au consacrat-o. Așadar, pare că ar fi găsit elixirul tinereții. Ea e apreciată în continuare de mii de admiratori.

Corina Dănilă, despre problemele ei de sănătate

Deși are o viață la care mulți visează, Corina Dănilă nu a fost ocolită de necazuri. A avut mai multe probleme de sănătate, ce i-au dat mari bătăi de cap. Ea s-a confruntat cu probleme legate de articulații și coloană. Recent, medicii i-au dat un nou diagnostic neferciti, vitiligo. Este o afecțiune dermatologică autoimună, ce se manifestă prin niște pete albe.

„E vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică autoimună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez.

Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă, şi pe mâini, atât la teatru, cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete … , sub atenta îndrumare a domnului doctor. Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot', spunea Corina Dănilă pentru Click!, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter