De ce lipsește Andreea Esca de la Știrile Pro TV. Oana Andoni a înlocuit-o

Publicat pe

Poate că seara trecută ați urmărit jurnalul de seară și v-ați întrebat de ce lipsește Andreea Esca, de la Știrile ProTV. După ani buni în care a prezentat cele mai importante știri ale zilei, vedeta a decis să lipsească o vreme de la pupitru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca a lipsit, ultima oară, atunci când a fost infectată cu COVID. Dat fiind faptul că multe persoane se întreabă de ce lipsește Andreea Esca de la Știrile ProTV, trebuie să vă spunem că, de data aceasta, spre norocul tuturor, prezentatoarea TV se simte bine, iar motivul absenței sale este unul cât se poate de pozitiv și plin de bucurie.

Citește și: Cum se îmbracă Andreea Esca, de fapt, la Știrile PRO TV. S-a pozat și a arătat ce poartă de la brâu în jos

Citește și: Cum arăta Andreea Esca când a debutat la PRO TV. Avea 19 ani și era brunetă

Citește și: Ce a făcut Andreea Esca înainte de a se angaja la PRO TV și cum a câștigat primii bani: „Eram în liceu”

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: 'El avea o altă relație'

Ei bine, Andreea Esca a fost înlocuită de Oana Andoni, colega sa fiind cea care va prezenta jurnalul de seară o perioadă de timp. De ce lipsește Andreea Esca de la Știrile ProTV? Ei bine, am aflat răspunsul chiar de pe contul de Instagram al vedetei, care se află în concediul de odihnă.

De ce lipsește Andreea Esca de la Știrile Pro TV. Oana Andoni a înlocuit-oDe ce lipsește Andreea Esca de la Știrile Pro TV. Oana Andoni a înlocuit-o

De ce lipsește Andreea Esca de la Stirile ProTV

Andreea Esca se află în vacanță și își va petrece concediul de odihnă în natură, într-o locație pe care chiar ea o deține, în județul Sibiu. Vedeta TV s-a afișat în costum de baie și chiar s-a răcorit pe arșița de afară într-un mic râu care trece prin spatele caselor deținute de vedetă, în localitatea Porumbacu de Sus.

Pe lângă rolul său de la Știrile ProTV, Andreea Esca a intrat în lumea afacerilor imobiliare și deține mai multe case tradiționale. Prezentatoarea TV le-a recondiționat într-o manieră modernă, dar care întrunește și elemente tradiționale și acum le închiriază ca spații de cazare pentru vacanțe.

Andreea Esca și Alexandre Eram au intrat în lumea afacerilor

Deși cei doi au dat lovitura cu un lanț de magazine pentru cosmetice, se pare că Andreea Esca și Alexandre Eram sunt pregătiți să continue afacerile în domeniul imobiliarelor. Cei doi au mai multe spații de cazare în Porumbacu de Sus și acum plănuiesc să construiască un hotel în cel mai dezvoltat oraș din românia: Cluj-Napoca.

Cei doi au o vilă în București, încă o clădire istorică în zona Armenească, din Capitală, o vilă pe malul lacului Snagov, dar și proprietăți în afara Bucureștiului. Aceștia le închiriază pe termen lung- așa cum se întâmplă în cazul vilei din apropierea Pieței Universității, sau în regim hotelier, cum se întâmplă la Porumbacu.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter