Diana Dumitrescu a avut stări depresive după divorțul de Ducu Ion: „A fost o etapă foarte grea”

Publicat pe

Diana Dumitrescu a povestit despre drama prin care a trecut în urma divorțului de Ducu Ion. Frumoasa blondină a mărturisit că acest episod a fost unul care a adus-o aproape de depresie și s-a văzut nevoită să apeleze la specialiști.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu a dispărut o bună bucată de timp din lumina reflectoarelor, în anul 2013, în urma divorțului de Ducu Ion. Invitată la o emiziune televizată, vedeta a povestit în premieră despre episodul traumatizant prin care a trecut. Deși nu a ajuns să sufere de depresie, Diana Dumitrescu a trăit un episod depresiv, care a determinat-o să apeleze la psihoterapie.

Citește și: Gabriela Cristea o înlocuiește pe Diana Dumitrescu, la emisiunea Mireasă. Vedeta negociază cu Antena 1, după ce a rămas fără emisiune la Antena Stars

Citește și: Cum și-a cunoscut soțul Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Acesta a cucerit-o cu greu: 'Mi-a trimis un buchet imens de flori…'

Citește și: Mesajul emoționant trimis de Diana Dumitrescu pentru Andreea Bălan, după despărțirea de soțul ei

Citește și: Cum a slăbit Diana Dumitrescu 12 kilograme în două luni. Vrea să aibă o siluetă de invidiat după ce a devenit mămică

Potrivit informațiilor pe care Diana Dumitrescu le-a împărtășit, în jurul vârstei de 30 de ani fosta prezentatoare TV a trecut prin mai multe stări depresive, din cauza divorțului de Ducu Ion. Deși nu conștientiza situația în care se află, vedeta se consideră norocoasă pentru că a început să meargă la terapie și să se redescopere.

Diana Dumitrescu a avut stări depresive după divorțul de Ducu Ion: „A fost o etapă foarte grea'Diana Dumitrescu a avut stări depresive după divorțul de Ducu Ion: „A fost o etapă foarte grea'

Diana Dumitrescu: „A fost o etapă foarte grea în viața mea'

„Eu am fost norocoasă pentru că nu am ajuns în depresie, dar am trecut printr-un episod depresiv, stări depresive. În mod normal, depresia se poate declanșa până în 24 (n.r.- de ani) de la un episod traumatic. La mine a fost la 30, pentru că am divorțat. A fost o etapă foarte grea în viața mea. Foarte multe lucruri s-au întâmplat atunci. Am început să fac terapie din 2012, pentru că semnele unei depresii se vedeau, deși nu le știam, existau și cumva faptul că eu am continuat să fac terapie m-a ajutat să nu ajung acolo.', a mărturisit Diana Dumitrescu, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea'.

Mai mult decât atât, deși divorțul s-a finalizat în anul 2013, suferința Dianei Dumitrescu s-a declanșat abia cu un an mai târziu, în 2014. Dezechilibrul prin care a trecut a obligat-o să își schimbe radical viața și prin terapie a învățat cum să trăiască.

„Episodul a fost foarte greu. În 2013 am divorțat și cel mai greu mi-a fost în 2014, pentru că îți ia ceva timp să te vindeci, să-ți găsești o stabilitate, să-ți găsești drumul în viață. Viața mea s-a schimbat atunci cu totul și a fost un dezechilibru foarte mare pentru mine. Terapia a încercat să mă învețe cum să trăiesc din nou.', a mai precizat fosta prezentatoare TV.

Diana Dumitrescu, despre episoadele depresive prin care a trecut

În aceeași ordine de idei, Diana Dumitrescu a discutat și despre semnele care indică depresia. Potrivit spuselor sale, primele semne ar fi lipsa poftei de viață și a motivelor de a ferici. Pe lângă stările depresive, Diana Dumitrescu s-a confruntat și cu un atac de panică destul de agresiv.

„În primul rând lipsa poftei de viață, să nu-ți mai găsești niciun motiv de a fi fericit, (…) nu mai dormi, ai insomnii, ajungi până la gânduri negre de sincucidere. Când ești în depresie poți să te gândești și la asta. (…) În 2012 eram bine, dar totuși ceva nu era bine. Am început terapia. (…) În 2014 am avut un atac de panică foarte urât. În timpul nopții, m-am trezit plângând, a durat vreo două ore. Nu puteam să mă opresc din plâns, eram singură în casă, nu înțelegeam de ce plâng și mă speriam și mai tare. Mi-am sunat psihoterapeutul și a zis să facem ședințele mai dese pentru că am nevoie. Așa am început o terapie mai intensă.', a conchis Diana Dumitrescu.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter