Fiul lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu gimnasta Asiana Peng: "Este foarte fericită"

Publicat pe

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu gimnasta Asiana Peng. Chiar dacă cei doi locuiesc în țări diferite, asta nu-i împiedică să aibă o relație perfectă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, este îndrăgostit de Asiana Peng, cea mai exotică gimnastică din lumea sportivă autohtonă, și cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Chiar dacă trăiesc în țări diferite, deocamdată relația lor la distanță funcționează perfect.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu gimnasta Asiana Peng: "Este foarte fericită"Fiul lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu gimnasta Asiana Peng: "Este foarte fericită"

Fiul lui Laurențiu Reghecampf, îndrăgostit de Asiana Peng

Luca Reghecampf și Asiana Peng trăiesc de ceva vreme o relație de iubire la distanță și, chiar dacă se spune că nu funcționează pe termen lung, începutul dintre cei doi tineri este promițător. Luca locuiește în Germania, alături de mama lui, Mariana Pfiefer, în timp ce Asiana s-a stabilit în România, dar asta nu-i împiedică pe cei doi tineri îndrăgostiți să-și trăiască povestea de dragoste. Recent, cei doi au plecat împreună în Italia, în zona Alpilor, în prima lor vacanță de cuplu, însoțiți de mama lui Luca. Iar după zâmbetele lor relaxate și sclipirea din ochi se pare că relația dintre ei este pe drumul cel bun.

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie: „Din reflex, am făcut și o plecăciune”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Marius Bodochi actor:„Prima dată am picat la facultate’/ EXCLUSIV

Citește și: Cove și-a cunoscut soția când era implicat în altă relație. Cum a început relația lor și cum a cerut-o în căsătorie:'Nu a fost deloc ceva spontan'/ EXCLUSIV

Citește și: Reuniune de familie extinsă pentru Cristi Borcea! Și-a adunat toți copiii la mare: cum arată fiica și fiul Alinei Vidican

Relația dintre cei doi tineri a fost confirmată chiar de către mama gimnastei, în exclusivitate pentru FANATIK:

Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele', a spus mama gimnastei pentru sursa citată.

Cine este Asiana Peng

Asiana Peng a intrat în atenția publicului larg anul trecut, când a participat la Survivor. Gimnasta a făcut parte din lotul olimpic al României și are 50 de medalii în palmares. A concurat la numeroase competiții naționale și internaționale, a obținut numeroase titluri la bârnă și la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Asiana Peng mizează în această competiție pe puterea ei de adaptare și pe faptul că nu îi este teamă de nimic. 

„Sunt rezistentă, am capacitatea de a face față oricărei provocări. Sunt obisnuită cu cantonamentele și cu reguli stricte, spartane”, s-a descris sportiva în câteva cuvinte.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter