Fostul soț al Ramonei Olaru și-a găsit iubită. Cum arată noua cucerire a lui Bogdan

Publicat pe

În timp ce Ramona Olaru suferă din cauza despărțirii de iubitul său, Cuza, fostul ei soț pare că o duce din ce în ce mai bine, mai ales din punct de vedere sentimental. El și-a găsit o nouă parteneră și pare mai fericit ca oricând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru și Bogdan s-au despărțit după o relaţie de 5 ani şi un mariaj de 3 ani. La scurt timp, asistenta TV a început o relație cu Cuza, însă, nici aceasta nu a mers prea bine. În timp ce ea suferă după artist, fostul soț și-a găsit o nouă iubită.

Fostul soț al Ramonei Olaru și-a găsit iubită. Cum arată noua cucerire a lui BogdanFostul soț al Ramonei Olaru și-a găsit iubită. Cum arată noua cucerire a lui Bogdan

După o relație de cinci ani și o căsnicie de trei ani, Ramona Olaru și Bogdan, soțul său, au decis să divorțeze.

Citește și: Brigitte a găsit, în timp ce făcea curat, jucării sexuale ce-i aparțineau soțului. Reacția lui Florin Pastramă: ‘Ce o interesează pe ea’

La scurt timp, Ramona a realizat că a regăsit dragostea adevărată alături de Cuza de la Noaptea Târziu. Ei bine, norocul nu i-a surâs nici de această dată.

Fostul soț al Ramonei Olaru și-a găsit aleasa inimii

S-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori, iar acum, nimic nu pare să-i mai aducă împreună. Chiar și așa, relația pe care a avut-o cu artistul a marcat-o profund pe Ramona, iar unele postări pe care le face pe rețelele de socializare sunt mesaje subtile adresate fostului iubit. Cât despre Bogdan, viața merge înainte! Tânărul a dat-o uitării pe asistenta TV și și-a făcut o nouă iubită!

Cine este noua parteneră

Bogdan se iubește de o bună perioadă de timp cu o brunetă, care se pare că i-a furat definitiv inima. Pe contul de Instagram, fostul soț al Ramonei Olaru se arată mai mult decât îndrăgostit de noua sa parteneră.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Brigitte Pastramă și fiica ei: se ceartă des! Florin dă din casă: „Sara crede că mama ei îi vrea răul'

Cei doi au fost împreună și în vacanță. Mai mult ca sigur Bogdan are gânduri serioase și nu se joacă atunci când vine vorba despre sentimente. Prieteni din anturajul Ramonei și al lui Bogdan au declarat în urmă cu ceva timp că cei doi nu se mai înțelegeau absolut deloc și că au evoluat diferit. Deși blondina a încercat să-și salveze căsnicia, despărțirea a fost inevitabilă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter