Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir: „Te uiți la televizor, corect?”

Publicat pe

Gabi Bădălău a sunat-o, în direct, pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Deși s-au iubit timp de un an și jumătate, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. După ce afaceristul a anunțat separarea pe rețelele de socializare, blondina a decis să își spună punctul de vedere!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce afaceristul a anunțat despărțirea, Bianca a decis să rupă tăcerea! Astfel, invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, aceasta a început să vorbească despre anumite aspecte din viața de cuplu pe care a avut-o cu Gabi Bădălău. În tot acest timp, afaceristul o sună neîncetat pe blondină!

Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir: „Te uiți la televizor, corect?'Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir: „Te uiți la televizor, corect?'

Acesta a avut un șoc în momentul în care nu i-a auzit vocea Biancăi la telefon! Teo Trandafir a fost cea care a preluat apelul.

Citește și: Cum a reacționat familia lui Gabi Bădălău după ce au apărut zvonurile că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase:„Nu am cumpărat nimic în rate

Citește și: Marius Țeicu se întoarce pe scenă, la cinci ani de la moartea fiicei lui:O să-mi revin

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac subtil către mama și sora lui Gabi Bădălău, după scandalul de la petrecere:„Acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata…

Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir

Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir. Bianca Drăgușanu a început să vorbească despre situația curentă dintre ea și omul de afaceri. Mai mult decât atât, blondina a dezvăluit detalii mai puțin știute din viața personală a celor doi. În tot acest timp, în care diva vorbea deschis despre lucrurile care au deranjat-o de-a lungul relației, Gabi Bădălău o suna insistent.

După mai multe apeluri, Bianca s-a uitat la Teo Trandafir și a rugat-o să răspundă în locul ei la telefon. Zis și făcut, prezentatoarea s-a conformat și a vorbit cu omul de afaceri.

„Te uiți la televizor, corect?', a întrebat Teo Trandafir.

Bianca a confirmat faptul că Gabi Bădălău știa de apariția ei televizată. După ce vedeta Kanal D a vorbit cu omul de afaceri la telefon, a mărturisit că bărbatul avea o atitune calmă și relaxată, după voce.

„Eu cred că regretă postarea'

Bianca Drăgușanu susține că Gabi Bădălău a rugat-o de nenumărate ori să păstreze discretă relația amoroasă, iar blondina s-a conformat. Ulterior, la despărțire, cei doi au avut o înțelegere conform căreia niciunul nu va vorbi public despre separare. Cu toate acestea, omul de afaceri a încălcat regulile, motiv pentru care Bianca nu s-a lăsat mai prejos. Ea a venit să își spună partea sa de poveste.

„Acest mesaj m-a obligat pe mine să vin în emisiune și să dau detalii pe care eu le-am ocolit. Eu mi-am dorit ca această relație să fie una privată. El face publice situații care ar trebui păstrate pentru noi. Și eu am provocat situația. Eu cred că regretă postarea (n.r. în care a anunțat despărțirea). Important nu este asta. Mi-aș fi dorit să nu vină să spună. El mi-a spus: nu vreau să apărem. El a postat ca să apară. De ce face asta?', a spus ea.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter