Gabriela Cristea a cheltuit peste 30.000 de euro ca să rămână însărcinată și a trecut prin chinuri groaznice: ”A fost cea mai grea perioadă din viața mea”

Publicat pe

Gabriela Cristea a fost invitată la 'Interviurile VIVA!', unde a povestit despre chinurile groaznice prin care a trecut pentru a rămâne însărcinată, dar și câți bani a cheltuit pentru a deveni mamă. Prezentatoarea TV a făcut mai multe fertilizări in vitro, însă niciuna nu a fost un succes.

Cel de-al doilea copil reprezintă o binecuvântare pentru Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV s-a străduit, a pătimit pentru a avea copii. Ea a suferit foarte mult din dorința de a avea un copil și a făcut mai multe fertilizări in vitro și care nu au reușit.

Gabriela Cristea este acum însărcinată pentru a doua oară, iar asta s-a întâmplat când ea nici nu se aștepta. Prezentatoarea TV de la Antena Stars a făcut aproximativ șase fertilizări in vitro, însă niciuna nu a dat rezultate. Gabriela Cristea a rămas însărcinată cu Victoria pe cale naturală, însă alte femei nu o cred nici în ziua de astăzi că această minune s-a întâmplat.

'Nu au reușit pe toate pe care le-am făcut. Am făcut șase de-a lungul timpului. Înainte să rămân însărcinată cu Victoria am făcut într-un singur an, înainte cu trei-patru luni de rămâne însărcinată, am făcut patru FIV-uri și încă un tratament, practic cinci tratamente într-un an. Fizic nu ai cum să faci mai multe. E foarte greu. Nu tratamentul este greu, ci partea psihologică. Din păcate, în România nu există asistența asta psihologică. Multe femei nu cred că am rămas însărcinată pe cale naturală. Eu mi-am plătit toate FIV-urile. Mi se pare urât din punct de vedere financiar. Costă minimum 5.000 euro una. Sunt multe analize de făcut. Intervine tratamentul care depindă de procedură. Este între 3.000 de ron și 8.000 de ron. Implantarea ovulelor costă până în 10.000 de ron.', a declarat Gabriela Cristea la 'Interviurile VIVA!'.

Când a făcut prima fertilizare in vitro și era cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea a recurs la metode drastice pentru a decurge totul cum trebuie. Timp de 10 zile, prezentatorea TV nu s-a ridicat din pat, iar singurele lucruri pe care le făcea era să meargă cinci metri până la baie și să mănânce eclere de la cofetăria preferată. Gabriela Cristea recunoaște că este foarte important să se meargă la psiholog, însă din lipsa timpul ea nu a putut face asta frecvent.

'A fost cea mai grea perioadă din viața mea. Am stat în pat 10 zile. Tavi îmi aducea de mâncare. Mă ridicam și mă duceam doar până la toaletă. Ceea ce este o prostie, dacă prinde… prinde oricum. Factorul psihologic este cel mai important. Nu am fost constant la psiholog', a mai spus vedeta.

Citește și: Gabriela Cristea vorbește în premieră despre tatăl și fratele ei! Cum e relația lor după două decenii de tăcere: „Eu sunt total împăcată'

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Cristea pe parcursul sarcinii: 'Este mult, dar nu mă stresez'

FOTO: Dumitru Angelescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter