Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit piscină cu apă sărată. Cât i-a costat: "Ajută foarte mult la..."

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai unite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au construit o familie minunată, dar și un cămin de vis. Prezentatoarea de la Antena Stars și soțul ei și-au dorit de mulți ani să aibă propria piscină în curte, iar acum și-au îndeplinit dorința.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gabriela și soțul ei și-au construit casa visurilor, pentru care au cheltuit peste 200.000 de euro. Împreună au două fetițe minunate, Iris și Victoria care le fac viața mai frumoasă. Lucrările la casă au început cu mult timp înainte ca cei doi să se căsătorească. În prezent, Gabriela Cristea și Tavi Clonda locuiesc în casa visurilor și și-au construit și propria pisicină cu apă sărată.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit piscină cu apă sărată. Cât i-a costat: "Ajută foarte mult la..."Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit piscină cu apă sărată. Cât i-a costat: "Ajută foarte mult la..."

Cei doi soți și-au dorit de mulți ani să își construiască propria piscină în curte, iar acum dorințe li s-a îndeplinit. Anul trecut au început construcția propria zisă, iar anul acesta au finalizat-o. Mai mult, cei doi au ales ca aceasta să fie umplută cu apă sărată.

Citește și: De ce au refuzat Gabriela Cristea și Tavi Clonda să participe la America Express:„Vom vedea la anul, dar, până atunci…'

Citește și: Cine o înlocuiește pe Gabriela Cristea la emisiunea Mireasa.Prezentatoarea TV și-a luat liber două zile / EXCLUSIV

Citește și: Cum a început relația dintre Giulia Anghelescu și fratele lui Șerban Huidu, Vlad:„Obosiți de la prea multă iubire'

Citește și: Analia Selis dezvăluie cum i s-a schimbat viața după divorț:”Mă simt binecuvântată, fericită, împlinită!”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit propria piscină cu apă sărată

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fiice, pe Victoria și Iris, cele două minuni din viața lor. Cei doi și-au construit casa visurilor, iar acum și-au îndeplinit un alt vis. Gabriela și Tavi își doreau de mulți ani să aibă piscină în propria curte. Încă de anul trecut au început construcția, iar anul acesta au finalizat-o. Mai mult, Gabriela a umplut piscina cu apă sărată.

'Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi', a spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Cât a costat construirea piscinei

Gabriela și Tavi Clonda au vrut cu orice preț să își facă piscină în curte. În ceea ce privesc costurile pentru întreaga piscină. acestea nu au fost deloc mici. Prezentatoarea tv a declarat că suma cheltuită pe construirea piscinei nu a fost uriașă, dar aceasta depinde foarte mult și de mărime.

Conform celor doi, au scos din buzunar peste 20.000 de euro, dar au precizat că au avut parte și de câteva reduceri. 'A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro', a mai zis Tavi Clonda la Antena Stars.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au proiectat singuri casa

Gabriela Cristea a declarat într-un interviu că se simte împlinită că are casa visurilor. Cu toate astea, Tavi Clonda a declarat că locuința lor este greu de întreținut, având în vedere că este foarte mare . Cei doi soți și-au proiectat singuri casa, fiind mulțumiti de locuința lor.

Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor, a povestit Tavi Clonda.

Sursa foto: Facebook

Vezi şi Top 10 piscine din București în 2022!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter