Laura Cosoi și Smiley încă se mai întâlnesc după 10 ani de la despărțire: "Nu e nimic ieșit din comun"

Publicat pe

Laura Cosoi și Smiley se mai întâlnesc și acum, după 10 ani de la despărțire. Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Laura și îndrăgitul artist au trăit o poveste de dragoste frumoasă, dar au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, în cadrul unui interviu, actrița a făcut dezvăluiri uluitoare despre fostul său iubit. Vedeta a recunoscut că s-a mai întâlnit cu Smiley.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Laura Cosoi s-au despărțit în urmă cu 10 ani. Cu toate astea, multă lume își aduce aminte de ei ca fiind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din televiziune. Anii au trecut, iar Laura și Smiley și-au refăcut viața alături de alți parteneri. Actrița va naște peste câteva săptămâni cel de-al treilea copil, iar Smiley a devenit tată pentru prima oară anul trecut.

Laura Cosoi și Smiley încă se mai întâlnesc după 10 ani de la despărțire: "Nu e nimic ieșit din comun"Laura Cosoi și Smiley încă se mai întâlnesc după 10 ani de la despărțire: "Nu e nimic ieșit din comun"

Laura Cosoi urmează să devină mamă pentru a treia oară. Deși au trecut 10 ani de la despărțirea de Smiley, multă lume s-a întrebat care a fost motivul pentru care Laura și Smiley s-au despărțit. În trecut, bunica actriței declara că artistul nu voia să se căsătorească, motiv pentru care Laura a decis să pună capăt relației.

Citește și: Cum își menține Laura Cosoi silueta în timpul sarcinii:„Am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a fotografiat Laura Cosoi alături de cele două fiice ale sale.Vedeta este însărcinată în luna a opta

Citește și: Cadoul inedit pe care Gina Pistol și Smiley l-au pregătit înainte să se nască Josephine:„Am plâns amândoi în camera ei'

Citește și: Smiley a filmat scene provocatoare, în pădure, cu o artistă:„Se întâmplă anumite lucruri… pasionale'

Laura Cosoi și Smiley s-au întâlnit după 10 ani de la despărțire

Laura Cosoi și Smiley au fost împreună aproximativ 5 ani. Atunci când multă lume credea că cei doi se vor căsători, Laura și Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. La 10 ani de la despărțire, cei doi încă se mai întâlnesc. Recent, Laura Cosoi a declarat că ea și iubitul Ginei Pistol lucrează în cadrul aceleiași agenții de impresariat, motiv pentru care se întâlnesc de multe ori, ocazional.

„Fiecare are treaba lui. Suntem în aceeași agenție de impresariat, motiv pentru care ne mai întâlnim, în diverse situații, dar nu e nimic ieșit din comun.', a declarat Laura Cosoi, pentru impact.ro.

De ce s-au despărțit Laura Cosoi și Smiley

Laura Cosoi și Smiley au format un cuplu îndrăgit de multă lume. Deși relația lor părea închegată, cei doi s-au despărțit, iar acum și-au refăcut viața. În trecut, bunica Laurei Cosoi mărturisea într-un interviu că Smiley nu credea în căsătorie și nu a vrut să facă acest pas în relația cu îndrăgita actriță.

„L-am cunoscut pe Smiley, aici, la noi pe terasă. Am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis hai să ne căsătorim nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea foarte mult la publicitate și la bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!', a declarat bunica Laurei Cosoi pentru wowbiz.ro.

Cum s-au cunoscut Smiley și Laura Cosoi

Laura Cosoi și Smiley s-au cunoscut în 2007, pe platourile de filmare ale serialului „Cu un pas înainte'. La acea vreme, relația lor a fost apreciată de multă lume, iar când au anunțat despărțirea, mulți oameni și-au arătat dezamăgirea.

Niciunul dintre ei nu a vrut să vorbească la acea vreme. În prezent, Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, iar peste câteva luni își vor strânge în brațe cea de-a treia fetiță. De asemenea, Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol, iar împreună au o fetiță.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter