Logodnicul Alinei Vidican era căsătorit când s-au cunoscut. O fotografie i-a dat de gol

Publicat pe

Alina Vidican și logodnicul ei, Claude, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în Statele Unite. Se pare că cei doi au început relația în timp ce pilotul de curse încă era căsătorit. Deși au încercat să păstreze secretul, o fotografie i-a dat de gol.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alina Vidican este mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei, Claude! Fosta soție a lui Cristi Borcea a fost cerută în căsătorie de partenerul ei în Miami, locul în care a rămas alături de copii după divorț.

Logodnicul Alinei Vidican era căsătorit când s-au cunoscut. O fotografie i-a dat de golLogodnicul Alinei Vidican era căsătorit când s-au cunoscut. O fotografie i-a dat de gol

Relația dintre Alina și pilotul de curse nu este atât de nouă precum vor ei să se creadă, potrivi wowbiz.ro. Aceștia au preferat să păstreze discreția când vine vorba de viața personală, însă o fotografie le-a dat planurile peste cap.

Claude era căsătorit când s-a cunoscut cu Alina Vidican

Deși s-au ferit și au vrut să păstreze discreția, Alina Vidican și Claude au fost dați de gol de o fotografie din 2019, realizată la un eveniment Ferrari, în Miami. Cei doi au fost surprinși de camerele foto în timp ce se sărutau pe un podium.

Citește și: Totul despre nunta dintre Alina Vidican și milionarul american.

Citește și: Alina Vidican e transformată de intervențiile estetice.

Citește și: Cristina Spătar, dezvăluiri neașteptate la cinci ani de la divorț:

Citește și: Miki de la K-pital s-a măritat, după 18 ani de relație!

Nu a fost însă singurul eveniment la care cei doi au participat împreună. În același an, Alina și Claude au fost fotografiați tot la un eveniment Ferrari, în Canada, iar românca a fost prezentată drept prietena pilotului de curse.

La momentul respectiv, Claude era căsătorit încă. Afaceristul a introdus divorțul de soția sa abia în 2020, la un tribunal din Florida. Cei doi au fost căsătoriți timp de șapte ani.

Alina și Cristi Borcea au divorțat în 2016. Cei doi au avut o relație de 12 ani și un mariaj de cinci ani. Alina s-a mutat în apartamentul din Miami al fostului soț cu mult timp înainte de divorțul acestuia de Mihaela, prima sa soție.

Cine este Claude, iubitul Alinei Vidican

Alina și Claude și-au anunțat logodna la sfârșitul lunii aprilie, la doar o zi după ce au postat prima fotografie împreună. Pilotul de curse pare să fie extrem de îndrăgostit de fosta soție a lui Cristi Borcea, ba chiar s-a fotografiat și cu copiii acesteia.

Claude are 46 de ani și deține o afacere cu mașini de lux second-hand. Marea sa pasiune este pilotajul, el fiind pilot oficial al brandului Ferrari. În prezent, acesta concurează într-un circuit destinat exclusiv mașinilor de tip Lamborghini.

Nunta dintre Alina Vidican și Claude va fi mai curând decât se așteptau chiar și apropiații lor. Cu toții știau că se va întâmpla la un moment dat pentru că se iubesc foarte mult și ea i-a acceptat cererea în căsătorie, dar Alina este gata să fie mireasă din nou chiar în luna august 2021.

Sursa foto: montrealgazette.com

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter