Maria, fiica adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu, a împlinit 8 ani: "Familia ta este aici pentru tine"

Publicat pe

Maria, fiica adoptată de Victor Ponta și soția sa, Daciana Sârbu, a împlinit 8 ani. Soția politicianului a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la petrecerea organizată pentru fiica lor. Maria mai are doi frați cu care se înțelege foarte bine. Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat-o în anul 2020.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute a fost mare sărbătoare în familia Ponta. Daciana Sârbu și Victor Ponta și-au sărbătorit fiica, pe Maria. În 2020, cei doi au adoptat-o pe Maria, care zilelel trecute a împlinit 8 ani. Victor și Daciana mai au doi copii. Împreună o au pe Irina, de 14 ani, iar politicianul mai are un fiu din prima căsnicie. Astfel, în prezent, în familia sunt trei copii.

Maria, fiica adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu, a împlinit 8 ani: "Familia ta este aici pentru tine"Maria, fiica adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu, a împlinit 8 ani: "Familia ta este aici pentru tine"

Daciana Sârbu și soțul ei i-au pregătit o petrecere fiicei lor. De ziua ei, Maria a avut un tort spectaculos, mai ales că mama sa și-a luat diploma de cofetar. Fostul membru al Parlamentului European și-a deschis un lanț de cofetării în București. Victor Ponta se poate declara un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal.

Citește și: Victor Ponta, portret de familie alături de soție și de cei trei copii.Una dintre fetițe este adoptată

Citește și: Victor Ponta și Daciana Sârbu, imagine emoționantă la prima serbare a fiicei lor adoptate:„Părinți mândri'

Citește și: Motivul pentru care mama Geta nu s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei:„Și-a iubit bărbatul și…'

Citește și: Alec Baldwin a ajuns la o înțelegere cu familia femeii pe care a împușcat-o mortal la filmări.Ce va primi soțul Halynei Hutchins

Maria, fiica adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu a împlinit 8 ani

Daciana Sârbu și Victor Ponta au sărbătorit-o pe fiica lor, Maria. În 2020 au adoptat-o pe Maria, iar zilele trecute a împlinit 8 ani. Cu această ocazie, cei doi i-au organizat fiicei lor o petrecere de neuitat. Maria a avut de ziua ei un tort minunat, iar mama sa a postat câteva poze cu acesta.

Daciana Sârbu a postat pe Instagram câteva imagini de la ziua Mariei, alături de un mesaj emoționant. . „La mulți ani, fetiță minunată! Familia ta este aici pentru tine', a scris fosta politiciană pe rețelele de socializare. Victor Ponta și Daciana Sârbu s-au căsătorit în 2008, iar împreună au o fată, pe Irina, de 14 ani. Politicianul mai are un băiat din prima căsnicie.

Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat-o pe Maria în 2020

Daciana și Victor Ponta au decis să facă un pas important în viața lor. În 2020 au adoptat-o pe Maria și au întreprins pașii de adopție impuși de lege. Au fost acreditați ca familie adoptatoare, iar procedura a durat foarte mult. Daciana Sârbu a declarat că astfel de proceduri sunt firești, iar cei care adoptă sunt pregătiți de psihologi.

Mulți nu se așteaptă la ce urmează. Tocmai de aceea există acest proces, există psihologi care te pregătesc pentru adopție înainte de orice. Procesul se finalizează cu acest atestat pe care poți să îl primești sau nu. Experiența celor ce evaluează îi poate duce la concluzia că o familie nu este pregătită și sunt sigură că s-a întâmplat.', a declarat Daciana Sârbu.

Daciana: „Este cel mai vesel copil”

După ce au obținut certificatul de adopție, cei doi au consultat lista de copii greu adoptabili pentru că își doreau să fie fată. Decizia soților Ponta de a adopta un copil a venit după numeroase situații grele pe care le-au depășit împreună.  Așadar, când au văzut-o pe Maria, Daciana a susținut că i s-a părut că micuța seamănă cu soțul ei.

Nu ne-am dorit un copil perfect, nu ne-am dorit o situația ideală. Ne-am dorit să putem oferi iubire pentru că aveam de oferit și trecând prin câte am trecut noi ca familie, nu am considerat că o situație dificilă ar fi fost așa imposibil de dus.(…)Când am văzut-o prima dată am spus că este o asemănare mult prea evidentă și îi râdea toată fața. Am zis că e un copil vesel. Le-am și spus că nu vreau să mai vedem pe altcineva. Am găsit un chip comun care radia bucurie și așa este. Este cel mai vesel copil.' ', a mai spus soția lui Victor Ponta.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter