Meghan Markle și Prințul Harry, în pericol. Avionul în care se aflau a ratat aterizarea

Publicat pe

Meghan Markle și Prințul Harry au fost în pericol, după ce avionul în care se aflau a ratat aterizarea. Ducii de Sussex încă se află în turneul oficial în Australia. Meghan Markle este însărcinată și a trecut de primul trimestru de sarcină. Soția Prințului Harry va naște în primăvara anului viitor.

Pilotul avionului în care se aflau Meghan Markle și Prințul Harry a luat decizia a întârzia aterizarea din cauza faptului că un alt avion se afla în apropiere, iar atunci exista riscul ca aeronova în care ducele și ducesa de Sussex se aflau să se ciocnească de cea aflată pe pistă, anunță presa internațională.

Meghan Markle s-a temut puțin atunci când a fost anunțată. Soția Prințului Harry este însărcinată pentru prima dată, iar temerile sunt destul de mari.

De asemenea, pilotul Niger Rossel a vrut să mai destină atmosfera și a glumit cu cei doi.  „Acum aveți ocazia de a vedea o panoramă absolut superbă”, a spus pilotul. După ce au reușit să aterizeze în siguranță, Prințul Harry și Meghan Markle au coborât zâmbind din avion.

Citește și: Accident vestimentar – Meghan Markle a apărut cu eticheta rochiei atârnând!

Citește și: Cui i-a spus Meghan Markle prima dată că este însărcinată, înainte ca Familia Regală să afle

FOTO: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter