Ozana Barabancea ar fi luat COVID-19 de la Marcel Pavel. Vedeta s-ar afla deja internată la spitalul Matei Balș

Publicat pe

Vestea că Marcel Pavel ar fi infectat cu COVID-19 și că este deja internat la Matei Balș a luat prin surprindere pe toată lumea. Mai mult, s-a declanșat un adevărat haos, după ce concurenții de la emisiunea Te cunosc de undeva au aflat de acest lucru, mai ales că majoritatea au luat contact cu interpretul, fără să poartă măști de protecție. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Potrivit informațiilor pe surse Gandul.info, Ozana Barabancea ar fi luat și ea virusul. Deși vedeta a postat astăzi o fotogragie de la mormântul lui Arsenie Boca, ea ar fi ajuns la spitalul de boli infecțioase Matei Balș, din Capitală, spun aceleași surse citate de Gândul.info.  Pentru că în secția destinată pacienților adulți nu mai erau locuri, Ozana Barabancea a fost repartizată într-o rezervă a Secției pentru copii și va fi ținută sub supraveghere până în prima parte a lunii iulie.

Marcel Pavel a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul este internat la Matei Balș

În urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii Te cunosc de undeva, acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea, dar și cu Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Adda, Jojo și alte vedete. 

În filmarea pe care a postat-o pe contul ei de Instagram, se aude cum vedeta suflă extrem de greu, cel mai probabil din cauza efortului de a ajuns până la mormântul lui Arsenie Boca. Totul se întâmpla dimineața, la primele ore. Se pare că vedeta este acum pe mâinile medicilor de la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din București, unde va sta în grija medicilor măcar pentru două săptămâni.

Șefii postului TV le-au recomandat tuturor angajaților show-ului să se testeze preventiv, iar filmările au fost întrerupte imediat. Aparent, niciunul dintre cei care au fost prezenți la filmări nu a purtat mască de protecție. 

Mai mult, Ozana Barabancea a fost contactată de sursa citată, însă nu a dorit să comenteze subiectul, dar nici nu a negat informațiile. 

'Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!', a spus vedeta. 

Ozana Barabancea a postat o rugaciune, de dimineață: Vindecă-mă, că s-a tulburat foarte su­fle­tul meu”

Rugăciune pentru uşurarea sufletului la întristări, spaimă, gânduri şi vise urâte care îl tulbură pe om (din psalmii lui David)

Dumnezeule, întru numele Tău mântuieşte-mă şi întru puterea Ta mă judecă. Dumnezeule, ascultă ru­gă­ciu­nea mea, pleacă urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine şi mă ascultă, că m-am mâhnit întru îngrijorarea mea şi m-am abătut. Inima mea s-a tulburat întru mine şi frica morţii a căzut asupra mea. Temere şi cutremur au venit peste mine şi întunericul m-a acoperit. Doamne, Dumnezeul mântuirii mele, ziua am strigat şi noaptea înaintea Ta. Să ajungă până la Tine rugă­ciu­nea mea, că s-a umplut de rele sufletul meu şi viaţa mea de iad s-a apropiat! Miluieşte-mă, Doamne, că ne­pu­tincios sunt! Vindecă-mă, că s-a tulburat foarte su­fle­tul meu. Ostenit-am întru suspinarea mea. În toate nop­ţile îmi stropesc patul cu lacrimile mele şi în ele îmi scald aşternutul. Pentru ce eşti mâhnit, suflete al meu, şi pentru ce mă tulburi? Nădăjduieşte spre Dumnezeu şi mă voi mărturisi Lui, mântuirea feţei mele şi Dumnezeul meu.

Alți concurenți ai emisiunii au fost contactați, însă fără succes. Ei nu vor să vorbească cu presa, iar motivul ar putea fi decizia pe care Antena 1 a luat-o, aceea de a păstra tăcerea în cazul subiectului delicat. 

Ozana Barabancea ar fi luat COVID-19 de la Marcel Pavel. Vedeta s-ar afla deja internată la spitalul Matei BalșOzana Barabancea ar fi luat COVID-19 de la Marcel Pavel. Vedeta s-ar afla deja internată la spitalul Matei Balș

Marcel Pavel a ajuns noaptea trecută la spital, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul avea simptomele unei răceli de câteva zile și a decis să facă testul pentru COVID-19.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ’, a declarat artistul, pentru Click.ro 

Andreea Bălan a făcut testul pentru COVID-19

Potrivit gandul.ro, Andreea Bălan a făcut testul pentru COVID-19, iar din fericire rezultatul este negativ. Artista este bine și nu a fost infectată cu noul coronavirus, ne-au dezvăluit surse apropiate vedetei. Jurata de la Te cunosc de undeva nu a intrat în contact cu Marcel Pavel în ultimele 14 zile.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter